Închide meniul

Raheem Sterling, one-man show la Euro 2020! Până la golul lui Kane, atacantul lui Guardiola era unicul marcator al Angliei la turneul final

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 iunie 2021, 21:01

Raheem Sterling, one-man show la Euro 2020! Până la golul lui Kane, atacantul lui Guardiola era unicul marcator al Angliei la turneul final

Profimedia

Raheem Sterling, one-man show

Raheem Sterling a înscris după o fază care a început chiar de la el. Decarul lui Gareth Southgate a forțat pătrunderea pe zona centrală și a luat-o la goană spre poarta adversă. După o combinație cu Grealish, mingea a ajuns la Luke Shaw, care i-a pasat decisiv lui Sterling.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raheem Sterling, one-man show la Euro 2020

A fost al treilea gol pentru atacantul de la City la Euro 2020. Până la golul de 2-0 reușit de Harry Kane, Sterling era unicul marcator al englezilor la Euro 2020.

În total, Anglia a înscris numai 4 goluri la această ediție a campionatului european, iar trei dintre ele au fost reușite de Raheem Sterling.

Sterling este doar al doilea englez din istorie care înscrie primele trei goluri ale naționalei Albionului la un turneu final major. Precedentul a fost Gary Lineker, la Mondialul din 1986.

Reclamă

Raheem Sterling este cotat la 90 de milioane de euro. El este al treilea cel mai scump jucător din lotul lui Gareth Soutgate, după Harry Kane și Jadon Sancho.

Anglia – Germania 2-0

Anglia s-a calificat în sferturile de finală ale EURO 2020, după ce a învins, marţi, pe Stadionul Wembley, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Germaniei, în optimi. Au marcat: Sterling ’75, Kane ’86.

Anglia va juca în sferturi cu învingătoarea din ultima partidă a optimilor, Suedia – Ucraina, întâlnire care are loc tot marţi, de la ora 22.00, la Glasgow.

Reclamă 4 / 0/3

În urma rezultatului din această seară, toate echipele care făceau parte din „grupa morţii” de la EURO 2020 au fost eliminate. Portugalia a fost eliminată de Belgia, Franţa a fost eliminată de Elveţia pe Arena Naţională, iar Germania de Anglia.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și