Închide meniul

Răzvan Burleanu, anunț categoric despre organizarea Euro într-o singură țară: "Este exclus un asemenea scenariu"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2021, 15:38

Răzvan Burleanu, anunț categoric despre organizarea Euro într-o singură țară: "Este exclus un asemenea scenariu"

profimediaimages

Răzvan Burleanu, despre EURO 2020

Zvonurile că EURO 2020 ar putea să se dispute într-o singură țară le-au dat mari emoții suporterilor. Campionatul European era programat să se dispute în 12 ţări, printre care şi România. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a infirmat aceste speculații. Mai mult, șeful FRF a dezvăluit că UEFA nu a luat niciodată în considerare acest scenariu.

Răzvan Burleanu, anunț categoric despre Campionatul European

"Eu cred că este exclus un asemenea scenariu (n.r mutarea Euro 2020 într-o singură țară). Particip la toate întâlnirile pentru Campionatul European, nu s-a discutat niciodată acest scenariu.

Am reluat toate operațiunile în vederea organizării Euro 2020. Managerul UEFA pentru Arena Națională a venit deja la București. Sunt sigur că singurul scenariu este acela ca Euro să se desfășoare în 12 țări, rămâne de văzut câți spectatori vom avea în fiecare oraș", a explicat Răzvan Burleanu, după ședința Comitetului Executiv al FRF.

La Bucureşti au fost programate să se dispute 4 meciuri: 3 din grupe şi unul din optimile de finală. Turneul se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. 

Reclamă

Anul trecut, UEFA a prezentat patru scenarii posibile pentru Campionatul European: stadion deschis la capacitate maximă, deschis cu o capacitate de cel puţin 50%, stadion deschis cu o capacitate între 20-30% sau meciuri cu porţile închise.

UEFA, anunț uriaș despre Campionatul European

Campionatul European se va disputa sigur la vară, iar suporterii au șanse mari să poată urmări pe viu partidele favoriților. Anunțul a fost făcut de consilierul medical UEFA, Daniel Koch.

Întrebat câți suporteri vor avea acces pe stadioane, Koch a răspuns optimist: "Cred că mult mai mult decât ne imaginăm. În toamnă unele ţări au fost la 30%, eu cred că este posibil mai mult de 30%". 

Reclamă 4 / 0/3

UEFA analizează scenariile în care suporterii să poată călători dintr-o țară în alta ca să asiste la meciuri. Și FRF vrea să aducă suporterii pe stadion, la România – Germania! Acesta ar putea fi primul meci cu spectatori care se va juca în ţara noastră, după ce accesul fanilor a fost interzis în totalitate din cauza pandemiei de coronavirus. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” Vezi toate știrile
Citește și