Închide meniul
Foto

Scandal cât casa în Turcia – Țara Galilor 0-2. Jucătorii au fost la un pas de bătaie. Burak Yilmaz și-a ieșit din minți

Alexandru Ivan Publicat: 16 iunie 2021, 21:32

Scandal cât casa în Turcia - Țara Galilor

captură Pro TV

Scandal cât casa în Turcia - Țara Galilor

  • Turcia – Țara Galilor 0-2
  • Jucătorii au fost la un pas de bătaie

Scandal cât casa la Baku, unde Turcia a căutat disperată egalarea pe finalul meciului. Burak Yilmaz a fost aproape de gol în minutul 90, dar a fost blocat eroic de puștiul Ampadu. A fost momentul când tucii și-au ieșit din minți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal cât casa în Turcia – Țara Galilor 0-2

Burak Yilmaz s-a repezit nervos la Ben Davies, fundașul lui Tottenham. S-a pornit apoi o încăierare serioasă între jucătorii celor două tabere.

Hakan Calhanoglu l-a trântit la pământ pe Joseff Morrell, în timp ce Mepham a avut ceva de împărțit cu mai mulți jucători din naționala Turciei.

Reclamă

După multe încăierări, conflictul a fost aplanat iar jucătorii celor două echipe s-au calmat. Arbitrul Soares Dias n-a acordat niciun cartonaș roșu, dar le-a dat „galben” lui Davies, Mepham, Yilmaz și Calhanoglu.

La câteva momente după incident, Țara Galilor a dat lovitura la un corner. Connor Roberts a marcat pentru 2-0 și a consființit rezultatul final al partidei.

Reclamă

Turcia rămâne fără gol marcat la Euro 2020 și are șanse minime pentru accederea în optimi. De cealaltă parte, galezii au luat o opțiune serioasă la calificare, fiind în acest moment liderii grupei. Italia poate reveni pe primul loc dacă o învinge pe Elveția.

În ultima întâlnire dintre cele două echipe s-au marcat 10 goluri. Se întâmpla acum 24 de ani, iar Turcia a câştigat cu 6-4 la Istanbul.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei
Fotbal extern • 18 mart., 21:19
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
Marius Şumudică ştie cum o va salva pe Gaziantep de la retrogradare
Fotbal extern • 16 feb., 10:19
Marius Şumudică ştie cum o va salva pe Gaziantep de la retrogradare! Calculele făcute de antrenorul român
România - Turcia LIVE VIDEO
Alte sporturi • 9 ian., 11:55
România – Turcia 3-7, în AntenaPLAY. Tricolorele au încheiat Campionatul European de polo feminin pe locul 14
Marius Șumudică, anunț despre lovitura pe care o pregătește Mircea Lucescu
Fotbal extern • 24 dec., 10:14
Marius Șumudică, anunț despre lovitura pe care o pregătește Mircea Lucescu: „Eu vorbesc cu nea Mircea”
Un nou caz șocat în Turcia
Fotbal extern • 20 dec., 20:43
Un nou caz șocant în Turcia! Bătaie generală, direct pe teren! A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine