Închide meniul

EURO 2020 | Sergio Busquets a început să plângă după Slovacia – Spania 0-5. „A fost o perioadă grea. Zece zile am stat în casă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2021, 23:06

EURO 2020 | Sergio Busquets a început să plângă după Slovacia – Spania 0-5. „A fost o perioadă grea. Zece zile am stat în casă!

Captură Telecinco

Sergio Busquets a început să plângă după Slovacia - Spania 0-5

  • Sergio Busquets, depistat cu coronavirus înainte de EURO 2020
  • Căpitanul Spaniei a plâns după victoria categorică împotriva Slovaciei

Mijlocaşul Barcelonei a fost păstrat în lotul ibericilor chiar dacă era în carantină. Decizia luată de Luis Enrique s-a dovedit una câştigătoare. La revenire, Busquets a fost desemnat MVP-ul partidei care s-a disputat la Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Busquets a început să plângă după Slovacia – Spania 0-5

Mijlocaşul de 32 de ani şi-a găsit cu greu cuvintele la finalul celei mai categorice victorii de la această ediţie a Campionatului European.

Sunt foarte emoţionat pentru că am trecut printr-o perioadă grea. Zece zile am stat în casă, nu ştiam dacă voi putea juca. Totuşi, întregul grup a fost extrem de puternic.

Reclamă

Tot ceea ce ni s-a întâmplat ne-a făcut mai puternici. Am ieşit foarte conectaţi încă de la început. Aceasta este calea şi ne va întări pentru ceea ce va urma„, a declarat Sergio Busquets pentru telecinco.es.

Selecţionerul Spaniei l-a felicitat pe Busquets pentru meciul fără greşeală făcut cu Slovacia. A fost un succes istoric pentru iberici. Niciodată nu mai marcaseră cinci goluri într-un meci de la EURO:

Reclamă

Busquets a făcut un joc grozav, dar nu e ceva nou. El este căpitanul nostru şi este un fotbalist extraordinar. A trecut printr-o perioadă dificilă din cauza coronavirusului. Totuşi, aducerea lui a fost o decizie uşor de luat„, a precizat Luis Enrique imediat după meci.

În optimi, Spania o va avea adversară pe Croaţia. „La Roja” încearcă să devină regina Europei pentru a patra oară. A mai pus mâna pe trofeu în 1964, 2008 şi 2012.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Luis Rubiales riscă să ajungă la închisoare! Ce pedeapsă cer procurorii, după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso
Fotbal • 27 mart., 18:20
FOTO
Luis Rubiales riscă să ajungă la închisoare! Ce pedeapsă cer procurorii, după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:06
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele
Spania - Columbia 0-1
AntenaPLAY • 23 mart., 0:52
Spania – Columbia 0-1! Victorie pentru sud-americani, înaintea duelului de la Madrid cu România (marţi, 21:30, Antena 1)
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea