Închide meniul

Update: Super-meciul România – Argentina se joacă pe Arcul de Triumf! Decizia luată de ucraineni

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2021, 11:19 / Actualizat: 30 iunie 2021, 15:52

Reclamă
Update: Super-meciul România – Argentina se joacă pe Arcul de Triumf! Decizia luată de ucraineni

Profimediaimages

Triumful Ucrainei i-a încurcat teribil pe români

Update 15:30: Programul echipei Ucrainei a fost modificat, astfel că Federaţia Română de Rugby a anunţat că meciul cu Argentina va avea loc pe Stadionul Arcul de Triumf, cum fusese programat iniţial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Naționala de rugby a României va disputa meciul cu Argentina, de sâmbătă 3 iulie, ora 21:00, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf din București. Disponibilitatea arenei de a găzdui partida test World Rugby de sâmbătă a fost confirmată în această după – amiaza, Ucraina, echipa care s-a calificat în sferturile de finală ale EURO2020 și folosea stadionul din București ca bază de antrenament, a anunțat că se va deplasa direct la Roma și nu va mai reveni în România”, se arată pe rugbyromania.ro.

Ştirea iniţială

Ţinând cont că s-au calificat în sferturi, ucrainenii vor continua să se antreneze la „casa” lor de pe timpul Euro 2020, Arcul de Triumf. Astfel, partida test World Rugby cu „Pumele” va avea loc pe Stadionul Dinamo.

Triumful Ucrainei i-a încurcat teribil pe români

Federaţia de Rugby a fost pregătită pentru un asemenea scenariu, dar a aşteptat să vadă rezultatul ucrainenilor de la Glasgow, înainte de a lua decizia să pună în vânzare biletele.

Reclamă
Reclamă 4

„În urma ultimelor rezultate înregistrate în cadrul Euro 2020, am fost informaţi că nu mai putem disputa partida cu Argentina pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf pentru că naţionala Ucrainei se va pregăti pe acest teren ca şi până acum, cu atât mai mult cu cât există posibilitatea să ajungă în fazele superioare ale competiţiei. Este o situaţie unică şi foarte greu de manageriat. Lucrurile se schimbă de la o zi la alta, iar asta ne creează şi nouă dificultăţi majore în organizarea partidei.

Mulţumesc celor de la CS Dinamo pentru suportul şi sprijinul imediat pe care ni l-au arătat, pentru toată înţelegerea lor. Dorinţa noastră este să jucăm pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf este un moment poate unic pentru rugbyul românesc: o echipă de top mondial ca Argentina, un stadion modern, un stadion care a fost şi este sursă de inspiraţie şi de motivaţie pentru Stejari.

Fanii rugbyului merită acest spectacol total. De aceea vom aştepta rezultatul meciului de pe 29 iunie, iar între timp facem toate demersurile necesare pentru a pregăti Stadionul Dinamo de meci.

Reclamă

Este o situaţie extraordinară de aceea fac apel la înţelegerea suporterilor, ne dorim ca acest meci să fie o experienţă de neuitat pentru jucători, pentru public şi avem speranţa până în ultima clipă că vom putea disputa acest meci acasă, pe stadionul rugbyului românesc.

Am avut discuţii cu partenerii de la bilete.ro, avem asigurarea lor că în momentul în care va începe vânzarea biletelor vor suplimenta numărul punctelor de vânzare tocmai pentru a acoperi solicitările în cazul în care vor fi foarte multe, iar timpul este destul de scurt”, a declarat Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, cu câteva zile în urmă.

Conform agerpres.ro, Federaţia Română de Rugby oferă suporterilor care vor veni la meci posibilitatea de a efectua testul antigen chiar la stadion, în cadrul unui centru mobil, preţul acestuia fiind de 30 lei.

 

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:40

LIVE TEXTProgramul Ligii 1 din sezonul 2024/25. Tragerea la sorţi este ACUM! FCSB o întâlneşte pe U Cluj în prima etapă

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și