Închide meniul

Uluitor! 6 suporteri ai Franței au ajuns la București în loc de Budapesta. „De unde să știm?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 iunie 2021, 17:24

Uluitor! 6 suporteri ai Franței au ajuns la București în loc de Budapesta. „De unde să știm?

AS.ro

Au ajuns la București în loc de Budapesta

Cei 6 suporteri au sperat să urmărească pe viu meciul Franței împotriva Ungariei, disputat sâmbăta trecută la Budapesta, în fața a peste 60.000 de spectatori. Destinul a făcut însă ca aceștia să aterizeze într-un cu totul alt oraș. Când s-au trezit pe străzile din Centrul Vechi, printre ucraineni și austrieci, au rămas fără reacție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șase suporteri ai Franței au ajuns la București în loc de Budapesta

„Am ajuns din greșeală aici. Încercăm să vedem unde s-a produs greșeala. La agenția de turism sau pe aeroport. E foarte posibil să ne fi urcat, pur și simplu în alt avion”, au povestit bulversați cei 6 francezi, potrivit jurnalul.ro.

Deși au plecat împreună cu destinația Budapesta, 3 dintre cei 6 francezi au avut bilete spre București. Aceștia au recunoscut că nu știau care este diferența între cele două orașe.

„Au dat vina pe noi, că nu știm care-i diferența dintre «Bucharest» și «Budapest». Biletele le-am rezervam pe toate odată. Cum să ne dea trei aici și trei acolo? Și ghinionul este să ajungem toți aici și nu dincolo. E ca în filmele cu proști, cu camera ascunsă”. „De unde să știm? E prima oară când călătorim în partea asta a Europei. Și, sincer să fiu, pentru mine, până azi, nu era nicio diferență între «Bucharest» și «Budapest». Trebuie să învățăm mai multe despre Europa. Uite că apar situații.

De la aeroport ne-am dus cu grupurile de suporteri. Credeam să sunt suporteri unguri care merg și ei la meci. Ne-am ținut după ei. Ne-am zis că dacă sunt localnici unguri cunosc bine drumul spre stadion și noi să nu ne mai preocupăm. Nu ne-am gândit nicio clipă că sunt ucraineni. Acum realizez că nici nu aveam cum să ne dăm seama. Nu cunoaștem nici limba maghiară, și pe cea ucraineană sau rusă. Pentru noi sunt la fel de străine. Ne-am luat după ei și la tren, și la metrou. Ne-am ținut după ei. Mi s-a părut ciudat că nu au mers la stadion și au venit aici la bere, dar am crezut că stăm puțin aici și pe urmă mergem după ei la stadion”, au mai povestit francezii.

Reclamă

Fără cei 6 suporteri în tribune, Franța a reușit doar un 1-1 împotriva Ungariei. În celălalt meci la grupei, Germania a învins-o cu 4-2 pe Portugalia. Bătălia decisivă pentru primul loc se va da în ultima etapă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și