Închide meniul
Video

Un altfel de Euro 2020 | Da’ pixu’, pixu’ cât e?

Dan Roșu Publicat: 9 iulie 2021, 12:48

Reclamă

Un altfel de Euro 2020

Twitter PSG

Un altfel de Euro 2020 | Sergio Ramos a semnat cu PSG. Aceasta este știrea. Cinci ore de vizită medicală, totul ok. Primire ca la carte, cu mulți fani cerând autografe. Doi ani de contract, exact cât în refuzase Real Madrid, echipa vieții sale, pentru care evoluase 671 de partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tras la costum, primenit, Sergio, al treilea adus, după Achraf şi Wijnaldum, a semnat contractul cu un pix demn de un oficiu poștal dintr-un cartier bucureștean, cel legat cu sfoară de tejghea, pentru a nu fi ”împrumutat” pe termen lung.

Un altfel de Euro 2020 | Da’ pixu’, pixu’ cât e?

Dacă veți privi imaginile video, veți observa cum Pilar Rubio, a sa soață, se uită ciudat la instrumentul de scris, cu care soțul ei semnează un contract milionar…

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:37

Helmut Marko l-a pus la zid pe Lando Norris, după incidentul cu Max Verstappen din Austria: „A cam întrecut măsura”

17:35

Edi Iordănescu, mesaj emoţionant pentru tatăl său după eliminarea României de la EURO 2024: „A fost, este și va fi cel mai bun!”

17:12

Jucătorii României revin cu întârziere acasă după EURO 2024. Anunţul făcut de FRF

16:37

Anca Todoni, eliminată în turul 2 de la Wimbledon! Românca părăseşte All England Club cu capul sus după meciul cu Coco Gauff

16:33

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 iulie

16:19

Mircea Lucescu ştie ce trebuie să se întâmple după eliminarea României de la EURO 2024: „Jucătorii noştri trebuie să înţeleagă”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și