Închide meniul

EURO 2020 | Scandal înaintea semifinalei Italia – Spania. Fanii „Squadrei Azzurra”, doar 125 de bilete pe Wembley. „Dăunează sportului!”

Publicat: 5 iulie 2021, 8:46 / Actualizat: 5 iulie 2021, 10:14

EURO 2020 | Scandal înaintea semifinalei Italia – Spania. Fanii „Squadrei Azzurra, doar 125 de bilete pe Wembley. „Dăunează sportului!

Fanii Italiei au repartizate doar 125 de bilete pentru semifinala Euro 2020 contra Spaniei

Profimedia

  • Italia a primit doar 125 de bilete pentru meciul cu Spania
  • Mesajul de protest al preşedintelui Federaţiei de la Roma

Italia – Spania se va juca în faţa a 60.000 de fani. Wembley va fi deschis în proporţie de 67%. Cu toate acestea, pentru fanii „Squadrei Azzurra” au fost alocate doar 125 de bilete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italia, doar 125 de bilete pentru semifinala cu Spania

De vină sunt restricţiile impuse de autorităţile britanice, pe fondul pandemiei de coronavirus.

”Este cea mai delicată problemă cu care mă confrunt, aceea de a aduce fanii noștri în Anglia. Avem alocate 125 de bilete la semifinală și 1000 dacă jucăm finala. Asta deoarece sunt restricțiile serioase.

Reclamă

Știu că este încă pandemie și trebuie să ne supunem măsurilor impuse de guvernul britanic. Dar sunt niște limitări care prejudiciază ideea de fotbal! Vom încerca să obținem mai multe bilete, dar condițiile acestea dăunează sportului”, a declarat Gabriele Gravina, potrivit Daily Mail.

Italienii se tem că este şi o răzbunare. La meciul din sferturi, de la Roma, dintre Anglia şi Ucraina, fanilor britanici le-a fost impusă o carantină de 5 zile.

Reclamă

Fanii „Squadrei Azzurra” abia aşteaptă o nouă sărbătoare. Ei au ieşit pe străzi după succesul din sferturi cu Belgia, meci care a avut loc la Munchen.

Italia – Spania va avea loc, marţi, de la 22.00. Celalată semifinală, Anglia – Danemarca, este programată miercuri, de la aceeaşi oră.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe, în meciul Franța - Elveția, de la Bucureșt
Euro 2020 • 19 iun., 17:49
Kylian Mbappe a vrut să se retragă de la națională după ce a ratat penalty-ul decisiv din Franța – Elveția, de la Euro 2020!
Fotbal extern • 28 mart., 16:38
Christian Eriksen va reveni pe stadionul unde a suferit stopul cardiac la Euro 2020: „Voi alerga exact în locul în care s-a întâmplat totul!”. Ce a spus înaintea meciului Danemarca – Serbia
Şeicul lui Newcastle vrea să transfere un jucător dorit de Barcelona
Fotbal extern • 4 ian., 23:25
Şeicul lui Newcastle a dat lovitura! Primul transfer făcut de Mohammed Bin Salman. S-a înţeles cu un titular din finala EURO 2020
Christian Eriksen
Fotbal extern • 4 nov., 13:28
Inter îl dă la schimb pe Christian Eriksen. Cu cine negociază campioana Italiei pentru a scăpa de salariul uriaș al danezului
Gavi
Fotbal extern • 6 oct., 21:36
S-a scris istorie! Gavi, noul star al Barcelonei, titular în Italia – Spania. Mijlocaşul de 17 ani, performanţă uriaşă pentru „La Roja”