Închide meniul
VIDEO

Euro 2020 | Thierry Henry i-a uimit pe Kevin De Bruyne şi Romelu Lukaku: „Ne-a ucis!” Execuţie perfectă la antrenamentul Belgiei

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 20 iunie 2021, 17:37

Euro 2020 | Thierry Henry i-a uimit pe Kevin De Bruyne şi Romelu Lukaku: „Ne-a ucis! Execuţie perfectă la antrenamentul Belgiei

Profimedia

Thierry Henry i-a uimit pe Kevin De Bruyne şi Romelu Lukaku

Thierry Henry i-a uimit pe Kevin De Bruyne şi Romelu Lukaku. Antrenorul secund al Belgiei le-a arătat elevilor săi că nu şi-a pierdut calităţile care l-au transformat într-un dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thierry Henry i-a uimit pe Kevin De Bruyne şi Romelu Lukaku

Henry a executat perfect o lovitură liberă. Mingea s-a dus direct la vinclu, în timp ce portarul a rămas fără replică. „A şutat cu piciorul mai slab”, au comentat amuzaţi cei de la sportbible.com. Imaginile au devenit virale pe reţelele sociale.

Lukaku a fost primul care a venit să-l felicite pe Henry. „Haide, omule, golgheterii de record nu au nevoie de aşa ceva!”, a excalamt Lukaku în timp ce l-a luat de mână pe Henry ca să îl conducă în afara terenului.

„Asta e problema. Ne antrenăm de o jumătate de oră. Am înscris câteva goluri. Vine el cu stângul lui şi ne ucide! Şi avem meci mâine”, a exclamat şi Kevin De Bruyne.

Reclamă

Thierry Henry, al doilea mandat ca „secund” la naţionala Belgiei

Thiery Henry a fost antrenorul secund al Belgiei între 2016 şi 2018. Şi-a reluat postul în acest an, după experienţe mai puţin reuşite ca principal la AS Monaco şi Montreal Impact.

În vârstă de 43 de ani, fostul star al lui Arsenal şi Barcelona are un palmares de invidiat, în care stau la loc de cinste titlul mondial din 1998 şi cel european din 2000, cucerite alături de echipa naţională a Franţei.

Reclamă 4 / 0/3

Belgia este lider în grupa B de la Euro 2020, după 3-0 cu Rusia şi 2-1 cu Danermarca. „Diavolii” sunt deja calificaţi în optimile de finală. Ei vor juca mâine ultimul meci din prima fază a competiţiei, contra Finlandei, de la 22.00.

Recomandări
  • Henry le-a impresionat pe vedetele Belgiei
  • Francezul este antrenorul secund al „diavolilor”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și