Închide meniul
NEWS ALERT

Mai mulţi fani pe Arena Naţională la Euro 2020! Anunţul de ultimă oră făcut de MTS

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2021, 11:05 / Actualizat: 10 iunie 2021, 14:22

Mai mulţi fani pe Arena Naţională la Euro 2020! Anunţul de ultimă oră făcut de MTS

Hepta

Mai mulţi fani pe Arena Naţională la Euro 2020

Guvernul României a decis dublarea numărului de spectatori care pot intra pe Arena Naţională la meciurile organizate de ţara noastră, de la 25%, la 50% din capacitatea stadionului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mulţi fani pe Arena Naţională la Euro 2020! Anunţul lui Eduard Novak

„Eu cred că este un șoc să vedem oameni pe străzi, să vedem activitate. E un șoc la fel ca atunci când au dispărut. Dar e ceva pozitiv și mă bucur foarte mult. Ne-am asumat foarte multe lucruri pentru EURO 2020. Ieri (n.r- miercuri) am avut ultima ședință interministerială la fața locului. Stadionul Arena Națională arată superb! E o bucurie să vedem că sportul se întoarce.

Să știți că ieri am aprobat în ședința de Guvern să avem 50% din capacitatea stadionului pentru meciurile de la EURO! Cred că este un pas uriaș. Cred că vom avea un eveniment superb. E un eveniment istoric, care poate marca viitorul sportului românesc. Mi-aș dori ca în viitor să ne calificăm la turnee finale cu naționala României. Ea trebuie să fie printre cei mai buni”, a spus Eduard Novak, citat de a1.ro.

Procedura de acces pe Arena Naţională la partidele UEFA EURO 2020

FRF anunţă ce persoane pot asista din tribune la meciurile Euro-2020 de pe Arena Naţională, având în vederea legislaţia naţională în vigoare privind desfăşurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19.

Testarea rapidă începe cu 24 de ore înaintea deschiderii porţilor pentru meci.

Reclamă

România, gazdă a EURO 2020. Patru meciuri se vor disputa la Bucureşti

Bucureștiul este printre cele 11 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală.

Pe cel mai mai mare stadion din România se vor duela echipele din Grupa C. Reprezentativele Austriei, Macedoniei de Nord şi Ucrainei vin să joace la noi în ţară. Cele trei meciuri din faza grupelor, care se dispută la Bucureşti, sunt:

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și