Închide meniul

Mircea Lucescu vine la Euro 2020! Alături de ultraşii din DDB! Ce echipă vor încuraja

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2021, 8:45

Mircea Lucescu vine la Euro 2020! Alături de ultraşii din DDB! Ce echipă vor încuraja

Hepta

Mircea Lucescu participă la meciul de deschidere EURO 2020

„Am vorbit cu Andriy Shevchenko şi cu preşedintele Federaţiei despre prezenţa la Euro 2020. Voi fi prezent la meciuri şi voi face tot posibilul să ajut echipa naţională a Ucrainei, legat de organizarea meciurilor, dar şi de suportul primit de la fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mulţi suporteri ai lui Dinamo Bucureşti le sunt recunoscători celor de la Dinamo Kiev pentru acel meci caritabil organizat şi vor susţine Ucraina în aceste meciuri. În același timp, îmi doresc să participe cât mai mulți jucători de la Dinamo Kiev la EURO 2020, pentru că merită acest lucru”, a spus Lucescu, citat de sport.ua.

Mircea Lucescu vine la Euro 2020 după dubla cu Dinamo Kiev

Succesul din finala Cupei vine la numai câteva săptămâni după ce Dinamo Kiev și-a acontat și titlul național. Echipa lui Mircea Lucescu este la primul event după o pauză de 6 ani. A fost al 13-lea succes în Cupa Ucrainei pentru Dinamo Kiev. Clubul pregătit acum de Mircea Lucescu s-a impus și la ediția din 2020.

Mircea Lucescu a câștigat trei trofee interne la primul sezon pe banca lui Dinamo Kiev: Cupa, campionatul și Supercupa. Este unul dintre cele mai prolifice sezoane din cariera lui „Il Luce”.

Mircea Lucescu, al doilea cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului

După ce a luat și Cupa Ucrainei alături de Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a ajuns la 35 de trofee cucerite de-a lungul carierei. „Il Luce” este depășit doar de legendarul Sir Alex Ferguson, care are 49 de trofee.

Reclamă

Pe lângă cele trei trofee de la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu mai are, în Ucraina, 8 titluri de campion, cinci Cupe și șapte Supercupe, toate pe banca lui Șahtior. Cel mai răsunător succes a fost Cupa UEFA, în 2009.

Deși inițial s-a scris că Lucescu va încasa 1 milion de euro după ce a devenit campion, în realitate suma este mult mai mare. Potrivit presei din Ucraina, „Il Luce” va primi nu mai puțin de 3,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mircea Lucescu vine la Euro 2020
  • Dinamo Bucureşti îi va fi alături

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și