Închide meniul

„A venit în cameră” Ianis Hagi a dezvăluit cum a primit tricoul cu numărul 10 al naționalei de la Nicolae Stanciu!

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2024, 14:29

Reclamă
„A venit în cameră Ianis Hagi a dezvăluit cum a primit tricoul cu numărul 10 al naționalei de la Nicolae Stanciu!

lie Dumitrescu, scut în jurul lui Ianis Hagi după calificarea României în optimi la EURO 2024

Profimedia

Ianis Hagi a dezvăluit cum a primit tricoul cu numărul 10 al naționalei de la Nicolae Stanciu! Fiul lui Gică Hagi a povestit întreg evenimentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de turneul final, Stanciu a luat o decizie surprinzătoare și a renunțat la numărul 10. Mijlocașul a preluat numărul 21, care anterior era purtat de Olimpiu Moruțan, jucător accidentat care a ratat EURO.

Ianis Hagi a dezvăluit cum a primit tricoul cu numărul 10 al naționalei de la Nicolae Stanciu!

Nicolae Stanciu i-a oferit atunci numărul 10 lui Ianis Hagi. Toți fanii naționalei au fost surprinși plăcut de acest gest, dat fiind faptul că numărul respectiv a fost unul legendar, în perioada în care era purtat de Gică Hagi.

Acum, Ianis a dezvăluit cum s-a petrecut schimbarea de numere:

„A fost o decizie a lui Nicu (n.r – Nicolae Stanciu). Olimpiu pentru noi înseamnă foarte mult, pentru acest grup. Ne-a ajutat și pe teren și înafara lui. După cum știți, suntem o familie imensă aici de ani de zile. Am crescut împreună de mici copii și acum facem performanță la echipa mare.

Reclamă
Reclamă

Nicu venise la cantonamentul de la Mogoșoaia la mine în cameră să îmi spună dacă vreau să port numărul 10, fiindcă decizia lui a fost să poarte numărul lui Olimpiu la acest campionat european. În primul rând l-am felicitat pentru acest gest iar apoi i-am spus că voi încerca să port acest număr cu mândrie. Pentru tricoul cu numărul 10 am să dau totul pe teren pentru echipa națională”, a spus Ianis Hagi, potrivit frf.tv.

Ianis Hagi, mesaj direct pentru contestatari

”A fost cel mai jos moment al meu în fotbal. Mi-am dat seama că în fotbal totul se uită foarte repede, se șterge cu buretele extrem de repede tot ce ai făcut. Mi-am dat seama că trebuie să urc din nou Muntele Everest pentru a arăta cine sunt.

A fost o motivație, o ambiție destul de mare a mea. Lumea nu credea că pot să revin. În continuare lumea crede că nu pot să fac anumite chestii sau nu merit să fiu în anumite locuri.

Reclamă

Atâta timp cât sunt liniștit și știu că am dat totul, nu am ce spune. Dumnezeu a avut grijă de mine. Am mare încredere în Dumnezeu și sunt sigur că momentul meu va veni.

Acesta este fotbalul. Azi faci ceva, mâine nu mai ești. Sunt aici, am demonstrat și voi demonstra în continuare. De acum încolo se va vedea cea mai bună versiune a mea.”, a spus Ianis Hagi, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și