Închide meniul

„A venit în cameră” Ianis Hagi a dezvăluit cum a primit tricoul cu numărul 10 al naționalei de la Nicolae Stanciu!

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2024, 14:29

Reclamă
„A venit în cameră Ianis Hagi a dezvăluit cum a primit tricoul cu numărul 10 al naționalei de la Nicolae Stanciu!

Ianis Hagi a dezvăluit cum a primit tricoul cu numărul 10 al naționalei de la Nicolae Stanciu!

Profimedia

Ianis Hagi a dezvăluit cum a primit tricoul cu numărul 10 al naționalei de la Nicolae Stanciu! Fiul lui Gică Hagi a povestit întreg evenimentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de turneul final, Stanciu a luat o decizie surprinzătoare și a renunțat la numărul 10. Mijlocașul a preluat numărul 21, care anterior era purtat de Olimpiu Moruțan, jucător accidentat care a ratat EURO.

Ianis Hagi a dezvăluit cum a primit tricoul cu numărul 10 al naționalei de la Nicolae Stanciu!

Nicolae Stanciu i-a oferit atunci numărul 10 lui Ianis Hagi. Toți fanii naționalei au fost surprinși plăcut de acest gest, dat fiind faptul că numărul respectiv a fost unul legendar, în perioada în care era purtat de Gică Hagi.

Acum, Ianis a dezvăluit cum s-a petrecut schimbarea de numere:

„A fost o decizie a lui Nicu (n.r – Nicolae Stanciu). Olimpiu pentru noi înseamnă foarte mult, pentru acest grup. Ne-a ajutat și pe teren și înafara lui. După cum știți, suntem o familie imensă aici de ani de zile. Am crescut împreună de mici copii și acum facem performanță la echipa mare.

Reclamă
Reclamă 4

Nicu venise la cantonamentul de la Mogoșoaia la mine în cameră să îmi spună dacă vreau să port numărul 10, fiindcă decizia lui a fost să poarte numărul lui Olimpiu la acest campionat european. În primul rând l-am felicitat pentru acest gest iar apoi i-am spus că voi încerca să port acest număr cu mândrie. Pentru tricoul cu numărul 10 am să dau totul pe teren pentru echipa națională”, a spus Ianis Hagi, potrivit frf.tv.

Ianis Hagi, mesaj direct pentru contestatari

”A fost cel mai jos moment al meu în fotbal. Mi-am dat seama că în fotbal totul se uită foarte repede, se șterge cu buretele extrem de repede tot ce ai făcut. Mi-am dat seama că trebuie să urc din nou Muntele Everest pentru a arăta cine sunt.

A fost o motivație, o ambiție destul de mare a mea. Lumea nu credea că pot să revin. În continuare lumea crede că nu pot să fac anumite chestii sau nu merit să fiu în anumite locuri.

Reclamă

Atâta timp cât sunt liniștit și știu că am dat totul, nu am ce spune. Dumnezeu a avut grijă de mine. Am mare încredere în Dumnezeu și sunt sigur că momentul meu va veni.

Acesta este fotbalul. Azi faci ceva, mâine nu mai ești. Sunt aici, am demonstrat și voi demonstra în continuare. De acum încolo se va vedea cea mai bună versiune a mea.”, a spus Ianis Hagi, potrivit sursei citate anterior.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:01

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1

13:26

Andrei Raţiu, la mare căutare după calificarea României în optimi la EURO! Poate prinde transferul carierei în Premier League

13:06

Cum pot cumpăra fanii bilete la meciul România – Olanda, din optimile EURO 2024. Ce încearcă să obțină FRF la UEFA

12:45

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să-l transfere pe Florin Niţă la Rapid! Mutarea de senzaţie pregătită de giuleşteni

12:29

Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Patrioţii sperau la locul trei!”

12:20

„Se poate compara cu CM 94′?” Mircea Lucescu a oferit imediat răspunsul, după calificarea României în optimi la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și