Închide meniul

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2024, 15:54

Reclamă
Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia

Ianis Hagi a scos un penalty, în România - Slovacia/ Profimedia

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia, din ultima etapă a grupelor de la EURO 2024. Fostul patron de la Vaslui a declarat că arbitrul a luat decizia corectă, după ce Ianis Hagi a fost faultat în careu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a câştigat grupa de la EURO 2024 şi se va duela cu Olanda, în optimi. Partida se va disputa marţi, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia

Adrian Porumboiu a declarat că nu există dubii, în privinţa penalty-ului primit de România. Acesta a transmis că Ianis Hagi a fost faultat în careu, deşi contactul iniţial s-a produs şi la marginea careului.

„Eu cred că judecata a fost una dreaptă. Inițial a fost un contact în afara suprafeței de pedeapsă, dar atacul neregulamentar a lui Hancko asupra lui Hagi a continuat în careu, unde se vede că este un fault evident.

Decizia corectă este penalty, poate să spună orice oricine, noi vorbim de textul regulilor de joc.

Reclamă
Reclamă 4

Dacă jucătorul cădea în prima instanță și nu era lovit a doua oară era loc de interpretări. Pentru că există o acțiune în care arbitrul nu a fluierat imediat și greșea dacă fluiera contactul respectiv.

Atunci puteau să fie unele comentarii, așa jocul a continuat cu faza imediat următoare unde este busculat evident Ianis Hagi, deci nu sunt dubii”, a declarat Adrian Porumboiu, conform iamsport.ro.

Cum au numit ucrainenii penalty-ul obţinut de Ianis Hagi în Slovacia – România

Arbitrul partidei a acordat iniţial fault în marginea careului, dar s-a răzgândit după ce a primit indicaţii din cabina VAR. Jurnaliştii ucraineni au reacţionat imediat. „Decizie ciudată” au catalogat aceştia penalty-ul acordat de Daniel Siebert.

Reclamă

„A fost penalty? Arbitrul meciului Slovacia – România a luat o decizie ciudată. Răzvan Marin a egalat scorul în minutul 37. Fotbalistul român a marcat dintr-un penalty.

Totuşi, arbitrul a arătat spre punctul cu var într-un moment foarte controversat. A fost măcar fault și, dacă da, a fost în suprafața de pedeapsă?„, au comentat cei de la sport.ua, care au făcut şi o captură cu momentul faultului.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:26

Presa din Italia şi-a făcut praf jucătorii, după eliminarea de la EURO 2024: „Dezastru” / „Fără suflet şi fără picioare”

21:10

Romain Bardet a câştigat prima etapă a Turului Franţei! Ciclistul de 33 de ani, pentru prima oară în carieră în tricoul galben

21:00

Germania – Danemarca LIVE TEXT (22:00). Țara gazdă continuă lupta pentru marele trofeu. Echipele de start

20:54

Elveția – Italia 2-0. Surpriză uriaşă la EURO 2024. Campioana en-titre, eliminată încă din optimile de finală

20:33

Valentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş

20:25

Italia, făcută KO de Elveţia cu 6 pase în 26 de secunde! Jucătorii lui Spalletti nu au înţeles nimic în debutul reprizei secunde

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și