Închide meniul

Cum au numit ucrainenii penalty-ul obţinut de Ianis Hagi în Slovacia – România: „A fost măcar fault?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iunie 2024, 20:27

Reclamă
Cum au numit ucrainenii penalty-ul obţinut de Ianis Hagi în Slovacia – România: „A fost măcar fault?

Cum au numit ucrainenii penalty-ul obţinut de Ianis Hagi în Slovacia - România

Ianis Hagi, după ce a fost faultat / Profimediaimages

Iată cum au numit ucrainenii penalty-ul obţinut de Ianis Hagi în meciul Slovacia – România, ultimul din Grupa E de la EURO 2024. Tricolorii aveau nevoie de cel puţin un punct pentru a fi siguri de calificarea în optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Edi Iordănescu au primit gol de la Duda, în minutul 24, dar au reuşit să revină pe tabelă înainte de pauză. Răzvan Marin a înscris după un penalty scos de Ianis Hagi.

Cum au numit ucrainenii penalty-ul obţinut de Ianis Hagi în Slovacia – România

Arbitrul partidei a acordat iniţial fault în marginea careului, dar s-a răzgândit după ce a primit indicaţii din cabina VAR. Jurnaliştii ucraineni au reacţionat imediat. „Decizie ciudată” au catalogat aceştia penalty-ul acordat de Daniel Siebert.

A fost penalty? Arbitrul meciului Slovacia – România a luat o decizie ciudată. Răzvan Marin a egalat scorul în minutul 37. Fotbalistul român a marcat dintr-un penalty.

Totuşi, arbitrul a arătat spre punctul cu var într-un moment foarte controversat. A fost măcar fault și, dacă da, a fost în suprafața de pedeapsă?„, au comentat cei de la sport.ua, care au făcut şi o captură cu momentul faultului.

Reclamă
Reclamă 4

România, salvată de VAR la EURO 2024

„Centralul” german Daniel Siebert a acordat iniţial un fault din marginea careului, dar şi-a schimbat decizia după ce a primit indicaţii de la conaţionalul său Bastian Dankert.

În minutul 34, Ianis a luat o acţiune pe cont propriu şi a căzut după o intervenţie a lui Hancko. Arbitrul a acordat lovitură liberă din margine careului şi i-a acordat cartonaş galben fundaşului stânga al Slovaciei.

Ianis Hagi a protestat şi a cerut acordarea unei lovituri de la 11 metri. Pe reluări s-a văzut că fiul lui Gică Hagi a fost călcat în afara careului, dar infracţiunea a continuat. A fost contact la nivelul picioarelor între Hancko şi Ianis şi în interiorul careului.

Reclamă

După o lungă aşteptare, Daniel Siebert a fost sfătuit din cabina VAR să acorde penalty. A decis să nu se mai ducă să revadă faza şi a mers pe mâna colaboratorilor săi.

Răzvan Marin şi-a asumat răspunderea şi a luat mingea. A executat penalty-ul și a „rupt plasa”, cu un șut de senzație. Astfel, acesta a ajuns la două reușite la EURO 2024. Mijlocașul a mai marcat și în victoria României cu Ucraina, scor 3-0.

După al 2-lea gol de la acest campionat european, Răzvan Marin a ajuns golgheterul competiției, la egalitate de reușite cu jucători precum: Niclas Fullkrug, Cody Gakpo, Georges Mikautadze, Jamal Musiala și Ivan Schranz.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:34

Germania – Danemarca LIVE TEXT (22:00). Țara gazdă continuă lupta pentru marele trofeu. Echipele probabile

11:26

Florin Niţă a ratat transferul. Dezvăluirile după Europeanul senzaţional făcut de portarul României

11:10

VIDEONikola Tsolov a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 3 al Austriei! Marea cursă, duminică (9:30, AntenaPLAY)

10:53

Brazilia face show la Copa America. Dublă pentru Vinicius Jr

10:50

Tricolorul care schimbă echipa după EURO 2024! Viitorul i-a fost decis înainte de România – Olanda

10:18

Elveția – Italia LIVE TEXT (19:00). Primul meci din „optimile” EURO 2024. Echipele probabile

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și