Închide meniul

Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries: „Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2024, 22:23

Reclamă
Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries: „Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor?!

Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries

MMA / MMA2 via Hepta

Adrian Porumboiu a avut o reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries. Fundaşul României nu a mai putut continua partida după ce s-a ciocnit cu starul olandez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumfries i-a spart şi capul lui Ianis Hagi, chiar în startul partidei dintre România şi Olanda. Adrian Porumboiu a găsit o explicaţie savuroasă după ce Dumfries a făcut „două victime”.

Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries

„La Ianis Hagi nu e penalty, adversarul a lovit mingea cu capul, iar brațul s-a dus în capul lui Ianis, nu poate fi vorba. Mogoș e vasluian de-al meu, dar olandezul a avut mai mult fibră și al nostru mai mult puf. E de la Văleni, din zonă de la noi de aici, unde lumea se mai bate. M-a sunat și Corneliu (n.r. fiul său), care era în Franța și se uita la meci și m-a întrebat cum e posibil, că știa și el cum sunt oamenii ăștia la Văleni!

Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor? Bine, Mogoș a plecat de foarte mult timp, însă baza lui de alimentație a fost deficitară. Ăla a intrat și l-a lăsat fără aer, un contact între doi jucători, unul tare, hrănit cu armură, ăsta făcut din puf, crescut cu pui de Crevedia. Nu poate fi vorba de mai mult”, a spus Adrian Porumboiu pentru prosport.ro.

Reacţia lui Rafael Van der Vaart, când a văzut ce a făcut Denzel Dumfries împotriva României. Ianis Hagi şi Mogoş, făcuţi KO

A apărut reacţia lui Rafael Van der Vaart, când a văzut ce a făcut Denzel Dumfries împotriva României. Fundaşul dreapta al naţionalei Olandei a făcut ravagii în prima repriză a meciului din optimile de finală de la EURO 2024

Reclamă
Reclamă 4

Fundaşul lui Inter l-a umplut de sânge pe Ianis Hagi, încă din primele minute ale confruntării de pe Allianz Arena. După a avut o intervenţie brutală la Vasile Mogoş, cel care a avut nevoie de intervenţia medicilor. Edi Iordănescu l-a şi schimbat cu Bogdan Racoviţan.

Van der Vaart a comentat, la pauză, ce a văzut în prima repriză şi a scos în evidenţă forţa impresionantă a lui Dumfries.

Schouten a fost bun, Reijnders a fost bun și consider că Bergwijn a fost foarte bun pe partea dreaptă, alături de Dumfries.

Reclamă

Puterea lui Dumfries… asta a fost minunat de văzut. Pur și simplu a continuat. Incursiunile lui puteau fi mai bune din când în când. Dumfries face adesea lucrurile corect„, a spus Van der Vaart pentru vi.nl.

Vasile Mogoş a fost schimbat după o ciocnire violentă cu Dumfries

Vasile Mogoş a fost schimbat după o ciocnire violentă cu Dumfries, în prima repriză a partidei cu Olanda. Fundaşul României nu a mai putut continua partida şi a cerut schimbare.

O ciocnire violentă s-a produs în minutul 32 între Dumfries şi Vasile Mogoş. Impactul a fost extrem de dur, iar jucătorul României nu a mai putut continua meciul. Acesta a fost schimbat cu Bogdan Racoviţan.

Imediat după ciocnirea cu Dumfries, Vasile Mogoş a cerut intervenţia medicilor. După mai multe secunde, Mogoş şi-a dat seama că nu mai poate continua meciul şi a fost schimbat cu Bogdan Racoviţan.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:08

Max Verstappen şi Lando Norris, imagini virale alături de minunea de 17 ani a Angliei! Cine e Luke Littler

10:21

Nota umilitoare pe care Kylian Mbappe a primit-o în L’Equipe pentru prestaţia din meciul cu Portugalia

10:19

„A pierdut casa la cămătari, dormea prin scări de bloc!” Florin Niţă a trecut prin momente cumplite până să fie titular la EURO

9:31

Anunţul lui Roberto Martinez despre viitorul lui Cristiano Ronaldo la naţionala Portugaliei. Ce a spus şi despre Pepe

9:20

VIDEOBernadette Szocs – Miyu Nagasaki 3-2, în AntenaPLAY! „Bernie” s-a calificat în sferturi la WTT Star Contender Bangkok

9:08

„Arbitraj terifiant!” Ce notă a primit Anthony Taylor după controversa uriaşă din Spania – Germania. Verdictul specialiştilor

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și