Închide meniul

Anglia are emoţii uriaşe înainte de EURO 2024! Echipa lui Gareth Southgate, măcinată de accidentări. Nume uriaşe sunt incerte

Alex Masgras Publicat: 11 iunie 2024, 10:06

Reclamă
Anglia are emoţii uriaşe înainte de EURO 2024! Echipa lui Gareth Southgate, măcinată de accidentări. Nume uriaşe sunt incerte

Anglia are emoţii uriaşe înainte de EURO 2024! Echipa lui Gareth Southgate, măcinată de accidentări. Nume uriaşe sunt incerte

Harry Kane, Jude Bellingham, Phil Foden şi Bukayo Saka / Profimedia

Anglia are emoţii uriaşe înainte de EURO 2024. Vicecampioana Europei a ajuns în Germania, dar Gareth Southgate are mari bătăi de cap înaintea debutului cu Serbia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul Angliei a surprins după ce a anunţat lotul cu care va merge la turneul final. Multe nume tinere, dar şi faptul că jucători precum Jack Grealish, James Maddison sau Harry Maguire au fost lăsaţi acasă, i-au surprins pe englezi.

Anglia are emoţii uriaşe înainte de EURO 2024! Echipa lui Gareth Southgate, măcinată de accidentări

Acum, Southgate poate fi pus în postura de a se baza pe mai mulţi jucători fără experienţă la acest nivel, după ce cinci jucători sunt incerţi înaintea meciului cu Serbia.

Phil Foden, Bukayo Saka, John Stone şi Luke Shaw au probleme medicale, potrivit telegraph.co.uk. Jude Bellingham, un alt nume uriaş din echipa Angliei, are din nou probleme la umăr, după accidentarea suferită în luna noiembrie. După finala UEFA Champions League, el nu a jucat în cele două partide de pregătire ale englezilor, iar prezenţa sa pe teren înaintea debutului la EURO 2024 este sub semnul întrebării.

John Stones a părăsit terenul cu Islanda la pauză, după ce a primit o lovitură la gleznă, în timp ce Luke Shaw încă nu s-a recuperat. Cel mai probabil, Kieran Tripper va fi titular pe flancul stâng, în timp ce jucători precum Lewis Dunk, Ezri Konsa şi Joe Gomez se vor lupta pentru un loc de titular în centrul apărării.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Stoichiţă surprinde înainte de EURO 2024! Comparaţia făcută cu echipa României din 1994: „Asta e singura diferenţă”

Directorul tehnic al celor de la FRF crede că jucătorii lui Edi Iordănescu pot face o figură frumoasă la turneul final din Germania, aşa cum s-a întâmplat cu naţionala la ediţia din 1994 a Cupei Mondiale.

Stoichiţă spune că atunci nu se aştepta nimeni să ajungem până în sferturile de finală, singura diferenţă dintre echipa din 1994 şi cea din prezent fiind lipsa de experienţă a jucătorilor lui Edi Iordănescu:

„Vrem să trecem de grupe, apoi orice este posibil. Cine se gândea înainte de Campionatul Mondial din 1994 că vom ajunge în sferturile de finală?

Reclamă

Într-adevăr, atunci aveam mai mulți jucători la echipe importante din Europa, însă acum avem un efectiv tânăr, chiar cred că avem una dintre cele mai tinere echipe de la acest european. Cred că jucătorii noștri urmează să joace pentru echipe importante din continent. Asta cred eu că este diferența: existau jucători deja consacrați”, a declarat Mihai Stoichiţă, la plecarea în Germania.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:43

Programul complet de azi al românilor la Campionatele Europene de înot (AntenaPLAY)

9:35

A murit mama legendarului Pele. Celeste Arantes avea 101 ani

9:21

Didier Deschamps a spus care e singurul său regret după ce Franţa a făcut 0-0 cu Olanda şi e ca şi calificată în optimi la EURO!

9:20

Olandezii critică arbitrajul după golul anulat al lui Simons, în Franţa – Olanda 0-0. Koeman: „A fost perfect valabil”

8:53

Decarul lui Dinamo, Dani Iglesias, s-a înţeles cu Steaua

8:36

România – Belgia, la EURO 2024 | Un cunoscut antrenor român ştie cum pot tricolorii să învingă Belgia: „Acolo e cheia jocului”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și