Închide meniul

Anunţul oficial făcut de francezi după ce Kylian Mbappe şi-a spart nasul în Austria – Franţa 0-1

Dan Roșu Publicat: 18 iunie 2024, 9:30

Reclamă
Anunţul oficial făcut de francezi după ce Kylian Mbappe şi-a spart nasul în Austria – Franţa 0-1

Anunţul oficial făcut da francezi după ce Kylian Mbappe şi-a spart nasul în Austria - Franţa 0-1

Kylian Mbappe, accidentat în Austria - Franţa 0-1 - Profimedia Images

Anunţul oficial făcut da francezi după ce Kylian Mbappe şi-a spart nasul în Austria – Franţa 0-1 a venit la câteva ore după finalul meciului de debut al Cocoşului Galic la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea bună pentru francezi este că starul lui Real Madrid nu va avea nevoie de o operaţie imediată, el având şanse să revină chiar şi la următoarele partide din grupă, cu Olanda şi Polonia.

Anunţul oficial făcut da francezi după ce Kylian Mbappe şi-a spart nasul în Austria – Franţa 0-1

„Kylian Mbappe s-a întors în cantonamentul echipei Franţei. El a suferit o fractură nazală în timpul meciului Austria – Franţa, de la Dusseldorf. Căpitanul a fost tratat de stafful medical al Franţei, care l-a diagnosticat cu o fractură nazală.

Mbappe va fi tratat în următoarele zile, dar nu va avea nevoie de operaţie în viitorul apropiat. O mască va fi făcută pentru el, pentru ca decarul Franţei să revină în competiţie după o perioadă de tratament”, se arată în comunicatul Federaţiei Franceze de Fotbal.

Accidentare teribilă pentru Kylian Mbappe

Kylian Mbappe a suferit o accidentare groaznică în Franţa – Austria. Şi-a spart nasul în finalul partidei cu Austria şi a fost înlocuit. Mbappe a început să sângereze şi a primit chiar pe gazon îngrijiri medicale. Mbappe s-a lovit la nas într-un duel aerian cu Danso și a sângerat destul de mult.

Reclamă
Reclamă 4

Kylian Mbappe a ieşit pe marginea terenului, iar francezii aşteptau să facă schimbare. Austriecii au repus rapid mingea de la margine pentru a nu permite Franţei să efectueze schimbarea, moment în care Mbappe a făcut un gest incredibil.

Pentru a întrerupe jocul, Kylian Mbappe a intrat pe teren fără să primească acceptul arbitrului şi s-a întins pe gazon. Mbappe a văzut cartonaşul galben şi a plecat direct la vestiare pentru a primi îngrijiri medicale.

Olanda – Franţa se va desfăşură vineri, 21 iunie, de la ora 22:00, live text pe as.ro.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:36

Ondrej Duda a deschis scorul în Slovacia – România! Greșeală uriașă în defensiva lui Edi Iordănescu

19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-1. Răzvan Marin a egalat din penalty. Ianis Hagi a obţinut lovitura de pedeapsă. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și