Închide meniul

„Are experiența necesară” Helmut Duckadam știe cine va apăra poarta României la EURO 2024! Pe cine va titulariza Edi Iordănescu

Alex Ioniță Publicat: 4 iunie 2024, 16:52

Reclamă
„Are experiența necesară Helmut Duckadam știe cine va apăra poarta României la EURO 2024! Pe cine va titulariza Edi Iordănescu

Helmut Duckadam știe cine va apăra poarta României la EURO 2024!

Helmut Duckadam

Helmut Duckadam știe cine va apăra poarta României la EURO 2024! „Eroul de la Sevilla” a vorbit despre situația portarilor convocați de Edi Iordănescu în lotul preliminar pentru turneul final din Germania și a venit cu verdictul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de EURO, România va juca două meciuri amicale, pe stadionul Ghencea. Este vorba despre partidele cu Bulgaria (4 iunie) și cu Liechtenstein (7 iunie, ora 21:00, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY).

Helmut Duckadam știe cine va apăra poarta României la EURO 2024!

Înainte de aceste partide amicale, Duckadam este de părere că Edi Iordănescu și-a făcut deja planul pentru EURO, în privința portarilor.

Fostul mare portar este de părere că Horațiu Moldovan și Florin Niță vor fi titularizați, pe rând, de către selecționerul echipei naționale.

Totuși, Duckadam a ținut să menționeze și faptul că Niță va fi, cel mai probabil, varianta de portar principal, dat fiind faptul că acesta are experiența necesară pentru a reprezenta România la un turneu final.

Reclamă
Reclamă 4

„Locul lui Moldovan la EURO este asigurat. Doar dacă nu pățește, doamne ferește, ceva. El și cu Niță au locurile asigurate. Cred că Niță are mai mari șanse.

A jucat la echipa de club și are și experiența necesară. Cred că vor juca amândoi în aceste două meciuri (n.r. amicalele cu Bulgaria și Liechtenstein). Unul într-un meci și celălalt în următorul”, a spus Duckadam potrivit sport.ro.

În lotul preliminar al României se află portarii: Florin Niță, Horațiu Moldovan, Ștefan Târnovanu și Răzvan Sava. Este de așteptat ca selecționerul naționalei să renunțe la un portar, pentru lotul final de EURO.

Reclamă

Răzvan Burleanu, discurs ferm despre negocierile cu Edi Iordănescu

Răzvan Burleanu a avut un discurs ferm despre negocierile cu Edi Iordănescu cu privire la semnarea unui nou contract. Preşedintele FRF a spus că obiectivul este ca Edi Iordănescu să semneze un nou contract până la plecarea la EURO.

Burleanu a spus că aşteaptă răspunsul din partea selecţionerului dar, în cazul în care acesta va fi unul negativ, atunci FRF va fi pregătită să găsească soluţii.

„Sunt în acest obiectiv ca până la plecarea în Germania să semnăm acest contract. Au fost mai multe discuţii, sunt mai multe clauze noi în ceea ce priveşte durata, dar şi alte beneficii pentru că este un antrenor care a a avut succes. Mingea este în terenul lui, aştaptăm răspunsul şi acordul lui. Ceea ce pot să vă spun este că e un contract diferit, pe o perioadă mai lungă.

Perioada de contract, de 4 ani, nu a fost pusă sub semnul întrebării de Edi Iordănescu. Este un obiectiv pe care ni l-am asumat, şi noi şi el. Până la plecare să ştim dacă putem continua cu Edi şi după EURO. În acelaşi timp, suntem pregătiţi pentru orice. Am clarificat şi declaraţia cu privire la preluarea unui club european şi a spus că a fost scoasă din context„, a spus Răzvan Burleanu.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:16

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 0-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Ocazie Raţiu. Clasamentul în timp real

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și