Închide meniul

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

Alex Ioniță Publicat: 28 iunie 2024, 19:23

Reclamă
„Așa aș juca Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu!

Marius Șumudică / Profimedia Images

Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Antrenorul a venit cu un sfat pentru selecționerul echipei naționale, înainte de România – Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu Jr. se confruntă cu o mare problemă în aceste zile, din cauza faptului că Nicușor Bancu nu va putea juca în „optimile” EURO 2024, din cauza cartonașelor galbene încasate în faza grupelor.

Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu!

Astfel, selecționerul echipei naționale va trebui să improvizeze o mutare, având în vedere că Nicușor Bancu este singurul fundaș stânga „de meserie” din lotul convocat la EURO 2024.

Marius Șumudică a venit însă cu un sfat important pentru Edi Iordănescu. „Șumi” este de părere că România ar trebui să joace într-un sistem cu 3 fundași, la meciul cu Olanda.

„Eu cred că Sorescu e un tip mult mai ofensiv. Sorescu se preta acolo dacă jucam cu trei fundași centrali. Sorescu să facă banda stânga și Rațiu să facă banda dreaptă.

Reclamă
Reclamă 4

Din punct de vedere defensiv, Mogoș cred că e mai fundaș decât Sorescu. Eu așa văd. Dar eu îl cunosc pe Sorescu. Poate să joace oricând și acolo. E mult mai rapid, chiar dacă nu e la fel de înalt ca Mogoș.

Eu în meciul ăsta aș juca cu trei fundași centrali. Aș juca în trei, cu Sorescu bandă stânga și cu Rațiu pe dreapta. Aș juca în oglindă de joacă ei.

Atenție, pentru că Ucraina, contra Belgiei a jucat în trei fundași centrali și a pus probleme. Noi dacă jucăm în patru cu Olanda o să avem din nou mari probleme, pentru că vor avea superioritate la mijlocul terenului”, a spus Marius Șumudică, la fanatik.ro.

Reclamă

Cine va arbitra România – Olanda, din optimile EURO 2024

Şeful arbitrilor UEFA a anunţat faptul că Felix Zwayer va conduce de la centru duelul României cu Olanda, notează sport.ro. Centralul german, în vârstă de 43 de ani, se află la a treia delegare la EURO 2024, după ce a arbitrat şi duelurile Italia – Albania şi Turcia – Portugalia.

În urmă cu 19 ani, Felix Zwayer a fost implicat într-un scandal imens, de luare de mită. La momentul respectiv, Zwayer era asistentul lui Robert Hoyzer, cel care primea bani de la echipa din a doua ligă din Germania.

Felix Zwayer a primit mită de 300 de euro pentru că a contribuit la un rezultat obţinut de Wuppertaler SV. Însă, centralul a informat federaţia de practicile lui Robert Hoyzer, şi a primit o suspendare redusă, de doar şase luni.

Acest lucru a fost ţinut ascuns de către oficialii germani şi a fost făcut public abia în 2014, la nouă ani distanţă. În 2009, centralul care va arbitra partida României a devenit arbitru în Bundesliga, iar trei ani mai târziu a devenit şi central UEFA.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și