Închide meniul

Cine va arbitra România – Olanda, din optimile EURO 2024! Centralul a fost implicat într-un scandal uriaş de luare de mită

Viviana Moraru Publicat: 28 iunie 2024, 17:43

Reclamă
Cine va arbitra România – Olanda, din optimile EURO 2024! Centralul a fost implicat într-un scandal uriaş de luare de mită

Cine va arbitra România - Olanda, din optimile EURO 2024

Jucătorii României, după meciul cu Belgia / Profimediaimages

S-a aflat cine va arbitra duelul dintre România şi Olanda, din optimile EURO 2024. Felix Zwayer se va afla la centru la partida „tricolorilor”, centralul german fiind implicat într-un scandal uriaş, în urmă cu mai mulţi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a lovit de ghinion şi se va duela cu Olanda, după ce a câştigat Grupa E. Partida „tricolorilor” se va disputa marţi, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Cine va arbitra România – Olanda, din optimile EURO 2024

Şeful arbitrilor UEFA a anunţat faptul că Felix Zwayer va conduce de la centru duelul României cu Olanda, notează sport.ro. Centralul german, în vârstă de 43 de ani, se află la a treia delegare la EURO 2024, după ce a arbitrat şi duelurile Italia – Albania şi Turcia – Portugalia.

În urmă cu 19 ani, Felix Zwayer a fost implicat într-un scandal imens, de luare de mită. La momentul respectiv, Zwayer era asistentul lui Robert Hoyzer, cel care primea bani de la echipa din a doua ligă din Germania.

Felix Zwayer a primit mită de 300 de euro pentru că a contribuit la un rezultat obţinut de Wuppertaler SV. Însă, centralul a informat federaţia de practicile lui Robert Hoyzer, şi a primit o suspendare redusă, de doar şase luni.

Reclamă
Reclamă 4

Acest lucru a fost ţinut ascuns de către oficialii germani şi a fost făcut public abia în 2014, la nouă ani distanţă. În 2009, centralul care va arbitra partida României a devenit arbitru în Bundesliga, iar trei ani mai târziu a devenit şi central UEFA.

Olandezii, daţi pe spate de un jucător al României, înaintea meciului din optimi

Andrei Raţiu, unul dintre cei mai buni jucători ai României la acest turneu final, se numără printre remarcaţii olandezilor. Fotbalistul celor de la Rayo Vallecano nu a atras atenţia doar cu părul său, vopsit albastru, ci şi prin prestaţiile sale foarte bune. Mai mult, olandezii au scris şi despre faptul că formaţia din Spania poate profita vara aceasta de evoluţiile bune ale fundaşului român:

„Rayo Vallecano beneficiază de un posibil transfer al lui Andrei Rațiu, senzația Campionatului European

Reclamă

Internaționalul român Andrei Rațiu este în mod clar în lumina reflectoarelor la EURO 2024.

Rațiu, poreclit Sonic după un caracter din jocurile video, a jucat până acum toate cele trei meciuri din grupă pentru ”tricolori” și a jucat surprinzător de bine la Campionatul European. În special în ultimul meci al grupei, cu Slovacia, Rațiu a atras atenția, dar nu doar datorită părului său albastru, ci în special datorită vitezei sale maxime, măsurate la 35 de kilometri pe oră.

Raţiu, care vine din Aiud (Transilvania) şi care a crescut în Teruel, Spania, a fost comparat de experţii fotbalului românesc de doi dintre predecesorii săi, Dan Petrescu şi Cosmin Contra. Rayo Vallecano îşi freacă mâinile acum, în perspectiva unui transfer. Echipa din districtul Vallecas din Madrid a plătit 500.000 de euro pentru Raţiu, iar acum au anunţat că vor să îl vândă pentru 10 milioane de euro, o sumă care poate creşte dacă succesul său de la EURO 2024 continuă”, au scris cei de la haaglandenvoetbal.nl.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:00

Anglia – Slovacia LIVE TEXT (19:00). Elveţia îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024. Echipele de start

18:00

VideoGeorge Russell, prima reacţie după ce a câştigat MP al Austriei: „Întotdeauna te gândeşti că se poate întâmpla ceva în faţă!”

17:51

VIDEOMax Verstappen şi Lando Norris, duel incredibil în Marele Premiu al Austriei. Cei doi au făcut pană după ce s-au atins

17:25

VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris

16:57

Lovitura de Champions League dată de Gigi Becali, pe piaţa transferurilor, a confirmat deja la FCSB: „Arată foarte bine!”

16:21

OFICIAL | Lovitură pentru Memphis Depay, chiar înainte de România – Olanda! Ce se întâmplă cu atacantul lui Ronald Koeman

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și