Închide meniul

„E foarte dificil să fii favorit!” Selecționerul Ucrainei e cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu România!

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 22:21

Reclamă
„E foarte dificil să fii favorit! Selecționerul Ucrainei e cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu România!

Selecționerul Ucrainei e cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu România!

Profimedia

Selecționerul Ucrainei e cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu România! Serghei Rebrov a vorbit despre duelul din prima etapă a Grupei E, de la Campionatul European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România și Ucraina se va juca pe 17 iunie, de la ora 16:00. Partida de la Munchen va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Selecționerul Ucrainei e cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu România!

Serghei Rebrov a dezvăluit că nu o consideră pe Ucraina favorită la duelul cu România. Selecționerul este de părere că naționala sa trebuie să se concentreze pe fiecare meci în parte, iar, mai apoi, va discuta despre viitoarele obiective.

„Este foarte dificil să fii favorit în meci. Am avut meciuri de baraj grele pentru calificarea la Euro 2024 împotriva Bosniei și Islandei, când eram considerați favoriți.

Trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci și pe fiecare adversar. Acum ne pregătim pentru România, iar apoi vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Serghei Rebrov, citat de sport.ua.

Reclamă
Reclamă 4

Întâlnirea de luni va reprezenta a 6-a partidă directă dintre România și Ucraina. Până în momentul de față, din cele 5 meciuri disputate, tricolorii au adunat 2 victorii, în timp ce ucrainenii au obținut 3.

De notat este faptul că niciuna dintre partidele menționate anterior nu a fost una oficială.

Mihai Stoichiță a răbufnit înainte de România – Ucraina!

Site-ul de specialitate Transfermarkt a alcătuit un top al valorii de piață a fiecărui lot de la EURO 2024. România se află pe ultimul loc la acest capitol, cu o valoare totală de 92,13 milioane de euro.

Reclamă

Mihai Stoichiță este însă de părere că România nu trebuie subestimată la EURO 2024. Oficialul Federației are încredere în elevii lui Edi Iordănescu și a spus că tricolorii nu se vor face de râs în fața Ucrainei.

Acesta a făcut și o comparație cu naționala Scoției, care a fost învinsă categoric de Germania, cu scorul de 5-1, în primul meci al Campionatului European.

”Băieții au poftă de joc, poftă de antrenament. E important. Am înțeles că am fost trecuți pe ultimul loc, dar nu cred că suntem mai slabi decât scoțienii. Surprinzător totuși cu Germania. De ce am judeca naționala noastră după meciuri amicale? Dacă faci paralele, stai să te gândești.

Ungaria, care e bine cotată, pierde cu Elveția, pe care noi am învins-o. Unde e adevărul în fotbal? O să îmi spuneți că jucăm cu echipe puternice. Eu mi-aș pune o mare întrebare: oare eu nu sunt puternic? Dacă avem oscilații, asta e altceva. Dacă ei vor fi concentrați, pot fi învingători. Dacă vom reuși să nu avem sincope, nu vom avea probleme.

Burcă a răspuns la toate exercițiile. Nu mai sunt probleme medicale. Își dorește mult să joace. Fotbalul e ca mersul pe bicicletă, nu se uită. S-a pus accent pe dezvoltare și pe finalizare. Nu o să fim noi campioni europeni, dar o figură frumoasă o să facem!”, a spus Mihai Stoichiță, la digisport.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:08

LIVE TEXTSlovenia – Serbia 0-0. Ocazii uriașe de ambele părți! Primul meci de la EURO 2024 cu Istvan Kovacs la centru

17:01

România – Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu, lăudat de „diavolii roşii”! Cum a fost descris căpitanul „tricolorilor”

16:49

Andrei Rațiu, sărbătorit în cantonamentul echipei naționale! Cadoul primit de „Sonic”, care a împlinit 26 de ani

16:40

Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său înaintea Marelui Premiu al Spaniei: „Nu vreau să mai aştept”

16:37

„Ei sunt esenţiali!” Mircea Rednic a analizat naţionala României în presa din Belgia. Verdict înaintea duelului de la EURO 2024

16:32

„Le-au dat aripi!” Anghel Iordănescu știe care a fost avantajul României, în victoria istorică cu Ucraina

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și