Închide meniul

„Asta i-a derutat pe toţi” Julian Nagelsmann a dezvăluit momentul de care s-a temut în Germania – Danemarca: „Avem mult de lucru”

Alex Masgras Publicat: 30 iunie 2024, 9:01

Reclamă
„Asta i-a derutat pe toţi Julian Nagelsmann a dezvăluit momentul de care s-a temut în Germania – Danemarca: „Avem mult de lucru

Julian Nagelsmann a dezvăluit momentul de care s-a temut în Germania - Danemarca: "Avem mult de lucru"

Julian Nagelsmann, în timpul meciului Germania - Danemarca, la EURO 2024 / Profimedia

Julian Nagelsmann a dezvăluit momentul de care s-a temut în Germania – Danemarca. Ţara gazdă s-a calificat în sferturile de finală de la EURO 2024, după ce s-a impus cu 2-0 în meciul de la Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 35 al partidei, Michael Oliver a trimis jucătorii la vestiare, din cauza unei furtuni cu fulgere şi grindină. Jocul s-a reluat după mai bine de 20 de minute, iar Nagelsmann consideră că jucătorii săi au resimţit acest lucru.

„Asta i-a derutat pe toţi” Julian Nagelsmann a dezvăluit momentul de care s-a temut în Germania – Danemarca: „Avem mult de lucru”

Selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann, consideră că întreruperea meciului cu Danemarca din optimile Euro-2024, din cauza ploii, a destabilizat echipa sa, care a avut o evoluţie impresionantă în primele 20 de minute.

„Primele douăzeci de minute ale meciului au fost cele mai bune pe care le-am jucat de la începutul turneului, dar apoi ploaia i-a derutat pe toţi. Danemarca nu a evoluat bine în prima repriză, dar în a doua ne-a pus mai multă presiune. Avem mult de lucru înainte de sferturile de finală, trebuie să avem mai multă răbdare în faza de construcţie şi să aşteptăm momentele potrivite”, a declarat Nagelsmann, citat de news.ro.

În minutul 36, când începuse o ploaie torenţială, iar cerul era luminat de fulgere, arbitrul englez Michael Oliver a întrerupt meciul, trimiţând jucătorii celor două echipe la vestiare. Decizia arbitrului s-a dovedit foarte bună, în scurt timp terenul fiind lovit de grindină. Partida a fost reluată după 25 de minute de întrerupere.

Reclamă
Reclamă 4

La rândul său, mijlocaşul danez Thomas Delaney a declarat că echipa sa a suferit mult la acest meci: „Este foarte greu. Am întâlnit o echipă bună. Trebuia doar să înfigem cuţitul în rană. Nu ştiu dacă a fost un mare ofsaid la golul nostru, dar probabil a fost vina mea. A fost ca o găleată de apă rece peste capul meu. Ne-am implicat mult, am suferit mult, trebuie să fim sinceri şi să spunem şi asta. A fost un meci greu pentru noi şi probabil la fel a fost şi pentru Germania”.

Echipa naţională a Germaniei a învins sâmbătă seara, la Dortmund, scor 2-0, reprezentativa Danemarcei, în optimile Euro 2024. Germania s-a calificat în sferturi.

Golurile au fost marcate de Havertz (53) şi Musiala (69).

Reclamă

Motivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

Iată motivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca, din optimile EURO 2024. În minutul 35 al partidei de la Dortmund, Michael Oliver a trimis jucătorii la cabine după ce vremea s-a stricat.

Mai multe fulgere ieşite din comun i-au speriat pe organizatori, care au decis suspendarea partidei din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

La câteva minute după ce jucătorii au fost trimişi la vestiare a început grindina pe stadionul celor de la Borussia Dortmund, iar mulţi dintre fani au căutat adăpost.

Nici acoperişul de pe Westafalenstadion nu a rezistat. Mai multe locuri din tribune au fost inundate de cantitatea uriaşă de apă care s-a acumulat. Mai mulţi curajoşi nu au ţinut cont de vremea neprielnică şi s-au distrat cum au putut.

Din fericire, condiţiile extreme nu au durat foarte mult, iar jucătorii au revenit pe teren după aproximativ 20 de minute. Înainte de reluarea jocului, Michael Oliver a lăsat cele două echipe să se încălzească.

„Este vorba despre sănătatea jucătorilor. Delegatul UEFA este în contact non-stop cu sediul UEFA, mai ales în ceea ce priveşte prognoza meteo. Au fost atât de aproape fulgerele şi tunetele încât decizia corectă a fost de a întrerupe meciul”, a declarat expertul ZDF Manuel Grafe, citat de bild.de.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
1:30

FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

0:30

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54 1 iul.

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47 1 iul.

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16 1 iul.

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15 1 iul.

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și