Închide meniul

„Au fost excepționali!” Tricolorii care l-au impresionat pe Mircea Sandu, la EURO 2024!

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2024, 12:35

Reclamă
„Au fost excepționali! Tricolorii care l-au impresionat pe Mircea Sandu, la EURO 2024!

Tricolorii care l-au impresionat pe Mircea Sandu, la EURO 2024

Hepta

Ei sunt tricolorii care l-au impresionat pe Mircea Sandu, la EURO 2024! Este vorba despre Florin Niță și Andrei Rațiu, jucători care au fost lăudați și în presa internațională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a obținut o calificare fabuloasă în „optimile” EURO 2024, după ce a câștigat Grupa E a Campionatului European.

Tricolorii care l-au impresionat pe Mircea Sandu, la EURO 2024

După calificare, fostul președinte al Federației Române de Fotbal a transmis că Florin Niță și Andrei Rațiu au fost excepțional și că, în opinia sa, și-au făcut treaba pe teren.

„Cel puțin doi jucători au fost excepționali, Nită și Rațiu. Doi oameni care și-au făcut 100% treaba în cele trei meciuri de până acum”, a spus Mircea Sandu, la digisport.ro.

Rămâne de văzut dacă tricolorii vor avea o prestație excepțională și în partida cu Olanda. Marele meci, din „optimile” turneului final, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, marți, de la ora 19:00.

Reclamă
Reclamă 4

Florin Niță, discurs de mare campion înainte de România – Olanda

Florin Niță a avut un discurs de mare campion înainte de România – Olanda. Portarul echipei naționale a vorbit despre obiectivele sale, înainte de duelul din „optimile” Campionatului European.

Înaintea marelui duel, Florin Niță a transmis că România poate face o surpriză la EURO 2024, în cazul în care jucătorii vor avea o prestație excelentă în fața Olandei.

Totodată, portarul care va împlini 37 de ani pe 3 iulie a transmis faptul că își dorește să rămână la echipa națională încă 10 ani și, de ce nu, să joace și la un Campionat Mondial.

Reclamă

„Ca și în celelalte meciuri… și acesta este destul de greu. Dacă vom respecta ce ne spune Mister, vom fi conectați și vom lua deciziile bune, sper să rămânem uniți și îmi doresc să reușim să facem o surpriză.

Încerc să mă bucur de fiecare moment, fiecare clipă petrecută aici, cu această familie. Sunt foarte fericit că în aceste zile, cu această echipă minunată, am scris istorie. Ne dorim să nu ne oprim aici. Sper să fie o bucurie mult mai mare.

Au echipă destul de bună, cu jucători care joacă prin Anglia, Spania, Germania. Sunt o forță pe care putem s-o egalăm prin unitate, determinare, așa vom compensa.

Eu îmi doresc să nu mă opresc aici, să mai continui 10 ani. De ce nu și un Mondial? Mai întâi să fiu sănătos, apoi voi lua fiecare sezon în parte, fiecare meci, fiecare antrenament”, a spus Florin Niță, la conferința de presă.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:36

Portugalia – Slovenia LIVE TEXT (22:00). Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Echipe probabile

14:46

Programul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, de la ora 16:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

14:36

Irina Begu, out de la Wimbledon. Eşec sever în primul tur la All England Club

14:25

România a ajuns la Munchen. Primele imagini cu tricolorii, cu o zi înainte de marele meci cu Olanda, de la EURO 2024

13:40

Programul Ligii 1 din sezonul 2024/25. FCSB o întâlneşte pe U Cluj în prima etapă. Când au loc primele derby-uri

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și