Închide meniul

„Avem nevoie de el!” Jucătorul pe care Florin Răducioiu îl cere la EURO 2024! Mesaj clar despre jucătorii care nu joacă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 februarie 2024, 19:38

„Avem nevoie de el! Jucătorul pe care Florin Răducioiu îl cere la EURO 2024! Mesaj clar despre jucătorii care nu joacă

Jucătorul pe care Florin Răducioiu îl cere la EURO 2024

Florin Răducioiu, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Dennis Man este jucătorul pe care Florin Răducioiu îl cere la EURO 2024. Fostul internaţional a declarat că România are nevoie de mijlocaşul celor de la Parma. Acesta a transmis un mesaj clar şi despre jucătorii care nu evoluează la echipele de club, mărturisind că aceştia trebuie să fie într-o formă maximă înaintea turneului final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E la Campionatul European, acolo unde se va duela cu Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda și Bosnia – Ucraina).

Jucătorul pe care Florin Răducioiu îl cere la EURO 2024

Florin Răducioiu a declarat că problema jucătorilor care nu prind suficiente minute la echipele de club este una serioasă, înainte de EURO 2024. Acesta a subliniat că jucătorii care ne-au asigurat calificarea la turneul final prin golurile lor, oferindu-l ca exemplu pe Ianis Hagi, sunt mai mult rezerve.

În privinţa românilor de la Parma, Dennis Man şi Valentin Mihăilă, Florin Răducioiu a avut doar cuvinte de laudă. Fostul internaţional a declarat că cei doi sunt jucători fundamentali, iar echipa naţională are nevoie de ei.

De asemenea, Răducioiu a mai transmis că primul meci de la EURO al României, împotriva câştigătoarei play-off-ului B, va fi unul foarte important, deoarece o victorie le va da un moral excelent „tricolorilor”.

Reclamă

„Am mare încredere în băieţi, primul meci trebuie câştigat, asta îţi dă foarte multă încredere, poţi să speri să te califici.

(N.r. Despre jucătorii care nu joacă) E o problemă pe care o vom avea. E o problemă a antrenorului, a staff-ului. Sunt jucători care ne-au calificat prin golurilor lor, mă refer la Hagi, Răzvan Marin, evident că au probleme la echipa de club. Ar trebui să joace cât mai mult. Eu eram atipic în acel an, am jucat vreo şase-şapte meciuri. Dar am mare încredere, altfel nu ştiu ce ar trebui să facă Edi. Şi-a exprimat şi el nemulţumirea. Man şi Mihăilă sunt jucători fundamentali, foarte buni.

Avem nevoie de Man, chiar şi de Munteanu (n.r. Louis Munteanu), sper să-şi revină. O să fie greu, Răzvan Marin văd că a început să joace. Avem jucători care pot schimba meciul, dar trebuie să joace. Ne aşteaptă un European greu”, a declarat Florin Răducioiu, la evenimentul de lansare al filmului dedicat „Generaţiei de Aur”.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Răducioiu, şocat de ce a văzut în Poli Iaşi – Rapid

Florin Răducioiu a fost şocat de ce a văzut în Poli Iaşi – Rapid. Echipa lui Cristiano Bergodi a încheiat seria perfectă de cinci victorii la rând în 2024 cu o înfrângere în Copou. Echipa lui Cristiano Bergodi a deschis scorul prin Ermal Krasniqi în minutul 52, dar nu a fost suficient pentru giuleşteni.

Lui Florin Răducioiu nu i-a venit să creadă modul în care Rapid a încasat al treilea gol de la Iaşi. Fostul mare jucător i-a criticat pe giuleşteni pentru că au fost statici în care şi a acuzat lipsa de agresivitate a jucătorilor pregătiţi de Cristiano Bergodi:

Cei de la Rapid au fost statici la golul 3. Erau 5 oameni acolo, nu erau chiar puțini. Nu e posibil așa ceva, e inadmisibil! Mai ales că au făcut asta în careu. Nu pot să cred așa ceva! Nu ai cum să nu ai agresivitate acolo”, a declarat Răducioiu, la primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și