Închide meniul

Belgienii, dărâmaţi după dezastrul cu Slovacia! Avertisment teribil înaintea meciului cu România: „Să nu avem un EURO de coşmar”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2024, 22:53

Reclamă
Belgienii, dărâmaţi după dezastrul cu Slovacia! Avertisment teribil înaintea meciului cu România: „Să nu avem un EURO de coşmar

Belgienii, dărâmaţi după dezastrul cu Slovacia! Avertisment teribil înaintea meciului cu România

Profimedia

Belgienii sunt dărâmaţi după dezastrul cu Slovacia! Naţionala lui De Bruyne şi Lukaku a fost învinsă în primul meci de la EURO 2024 de Slovacia, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Belgia a dat de pământ cu naţionala condusă de Domenico Tedesco şi a lansat un avertisment înaintea meciului crucia cu România. „Tricolorii” sunt pe primul loc în grupa de calificare, după victoria magnifică cu Ucraina.

Belgienii, dărâmaţi după dezastrul cu Slovacia

Jurnaliştii din Belgia au criticat dur jocul echipei din partida cu Slovacia. „Începem cu un sughiț uriaș și neașteptat. Diavolii, amețiți, au fost pedepsiți de Slovacia. Un scenariu dezastruos de la cap la coadă„, au scris cei 7sur7.be.

Invizibili, apoi ghinioniști, belgienii au început EURO 2024 cu un eșec surprinzător în fața Slovaciei. Roata cu siguranță nu s-a întors. Va fi obligatoriu să ne trezim, ca să nu avem un EURO de coșmar„, au avertizat şi cei de la Walfoot.be.

Romelu Lukaku, două goluri anulate în meciul Belgia – Slovacia 0-1

Romelu Lukaku a avut două goluri anulate în meciul Belgia – Slovacia 0-1! Atacantul Belgiei a trimis mingea în poartă de două ori în repriza secundă, dar ambele sale reuşite au fost anulate cu VAR.

Reclamă
Reclamă 4

VAR-ul a decis în minutul 57 că prima reuşită a lui Lukaku trebuie anulată pentru offside. În minutul 88, a doua reuşită a lui Lukaku a fost anulată pentru un henţ al lui Openda. Openda îi pasase decisiv lui Lukaku.

Lukaku a trecut de la extaz la agonie în ambele situaţii în care reuşitele i-au fost anulate cu VAR. Atât el, cât şi ceilalţi colegi ai naţionalei Belgiei au parte de momente dezamăgitoare după prima etapă din grupa E de la EURO 2024.

România este liderul grupei E, în timp ce Belgia este pe locul 3 în grupă după prima etapă de la Campionatul European din Germania.

Reclamă

Belgia – Slovacia, scor 0-1, a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Belgia şi Slovacia s-au întâlnit în al doilea meci al Grupei E de la EURO 2024, după România – Ucraina 3-0.

Belgia a cedat surprinzător în faţa Slovaciei. Romelu Lukaku a avut două goluri anulate cu sistemul VAR. Mai mult, Hancko le-a şi evitat un gol belgienilor cu o intervenţie fabuloasă. A respins mingea de pe linia porţii!

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:14

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

16:54

Andrea Compagno i-a „cucerit” pe jurnaliștii italieni cu cifrele din China! Mesaj superb despre fostul jucător de la FCSB

16:32

Unde se va juca Neman Grodno – CFR Cluj, returul din turul 2 preliminar al Conference League! Decizia luată de echipa din Belarus

16:26

„România e deja în optimi la EURO 2024” Un fost internaţional ucrainean avertizează: „Va termina la egalitate cu Slovacia!”

16:20

Dennis Politic a anunțat obiectivul lui Dinamo, din sezonul viitor! Ce planuri are la echipa lui Zeljko Kopic

16:20

„Vai de mine, eu nu aş face aşa ceva!” MM Stoica, mesaj virulent înainte de Slovacia – România: „Lumea e bolnavă de ipocrizie!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și