Închide meniul

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

Viviana Moraru Publicat: 15 iunie 2024, 22:56

Reclamă
Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri

Jucătorii Spaniei, în timpul unui meci de la EURO 2024/ Profimedia

Borna negativă atinsă de Spania, pentru prima dată după zece ani şi 112 meciuri jucate. Naţionala lui Luis de la Fuente au avut o posesie mai slabă decât a Croaţiei, în ciuda victoriei categorice, cu scorul de 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania a debutat cu dreptul la EURO 2024. Ibericii au învins-o clar pe Croaţia, în primul meci al Grupei B.

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri disputate

Deşi s-au impus fără emoţii în duelul cu Croaţia, Spania a cedat pentru prima dată, în zece ani, posesia într-un meci, luând în considerare şi duelurile amicale.

Croaţia a avut o posesie de 53% în duelul cu Spania, iar după nu mai puţin de 112 meciuri, Spania a fost surclasată la acest capitol.

Ultima dată când Spania a cedat posesia s-a întâmplat în 2014, într-un meci amical cu Germania, notează marca.com. Totodată, dacă se iau în considerare doar meciurile oficiale, recordul fabulos al Spaniei la capitolul posesie data din 2008.

Reclamă
Reclamă 4

La momentul respectiv, ibericii aveau posesia inferioară în finala Campionatului European din 2008, finală pe care au câştigat-o însă.

Astfel, dacă se iau în considerare doar meciurile oficiale, Spania a cedat posesia în duelul cu Croaţia pentru prima dată după 16 ani şi nu mai puţin de 136 de meciuri jucate.

În următorul meci din Grupa B de la EURO 2024, Spania va înfrunta Italia. Acest duel ar putea reprezenta „finala” pentru clasarea pe primul loc în grupă.

Reclamă

Panică pentru Spania, înaintea duelului „de foc” cu Italia

Panică pentru Spania, înaintea duelului „de foc” cu Italia, din Grupa B de la EURO 2024. Doi titulari ai naţionalei lui Luis de la Fuente au ieşit accidentaţi din partida cu Croaţia.

Chiar unul dintre marcatorii partidei, şi căpitanul Spaniei, Alvaro Morata, a ieşit accidentat din duelul cu Croaţia. Atacantul lui Atletico Madrid a simţit un discomfort la piciorul drept în minutul 67 al partidei, şi a fost înlocuit imediat de Mikel Oyarzabal.

Al doilea jucător care s-a confruntat cu probleme medicale în meciul cu Croaţia a fost Rodri. Mijlocaşul lui Manchester City a fost schimbat în minutul 85, în locul său fiind trimis în teren Zubimendi.

Presa din Spania anunţă faptul că accidentările celor doi jucători nu sunt grave şi ar putea evolua totuşi în duelul cu Italia. În privinţa lui Rodri există mai multe semne de întrebare, dat fiind faptul că mijlocaşul este jucătorul din lotul Spaniei cu cele mai multe minute bifate în acest sezon. În meciul cu Croaţia, Rodri a ajuns la nu mai puţin de 5000 de minute petrecute pe teren, în această stagiune.

Alvaro Morata a confirmat faptul că e gata să joace contra Italiei. Atacantul, care a devenit al treilea cel mai bun marcator din istoria EURO, a transmis că accidentarea sa nu este una serioasă.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:23

EXCLUSIVEdi Iordănescu, între familie și națională! Selecționerul întârzie să dea un răspuns Federației Române de fotbal

8:21

România – Belgia la EURO 2024 | Florin Răducioiu știe ce tactică trebuie să folosească Edi Iordănescu: „Se supără, dar..”

0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și