Închide meniul

Cât costă şi cum îţi poţi cumpăra bilete la meciurile României de la EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2023, 19:57

Reclamă
Cât costă şi cum îţi poţi cumpăra bilete la meciurile României de la EURO 2024

Cât costă şi cum îţi poţi cumpăra bilete la meciurile României de la EURO 2024

Jucătorii naţionalei României, după victoria cu Elveţia/ Profimedia

S-a aflat cât costă şi cum îţi poţi cumpăra bilete la meciurile României de la EURO 2024. Tichetele vor fi puse în vânzare pe site-ul celor de la UEFA, începând de luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024, în urma tragerii la sorţi care a fost live text, pe AS.ro. „Tricolorii” se vor duela cu Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina).

Cât costă şi cum îţi poţi cumpăra bilete la meciurile României de la EURO 2024

FRF a anunţat, în urmă cu câteva zile, de unde se pot achiziţiona bilete la meciurile României de la EURO 2024, din Germania. Oficialii Federaţiei au dezvăluit ce trebuie să facă fanii pentru a-şi asigura prezenţa pe stadioane, la partidele „tricolorilor”.

Cel mai ifetin bilet va costa 30 de euro, la peluze, în faza grupelor. Pentru a vedea meciurile naţionalei de la Categoria a 3-a, fanii vor trebui să scoată din buzunar suma de 200 de euro, pentru un bilet.

„Biletele la meciurile României de la EURO 2024 din Germania se pot cumpăra doar de la organizatorul UEFA, de pe website-ul uefa.com/euro2024/ticketing, începând cu 4 decembrie.
Trebuie să vă creați un cont de utilizator pe acest portal și apoi să urmați pașii indicați de UEFA pentru achiziționarea de bilete. La debutul procedurii de cumpărare alegeți opțiunea FAN ROMANIA.

Reclamă

În cazul în care cererea va depăși numărul biletelor alocate, UEFA va organiza o loterie pentru repartizarea acestora.

Federația Română de Fotbal nu poate facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru suporterii români. Toate operațiunile de ticketing se desfășoară exclusiv pe portalul UEFA Ticketing.

Vă recomandăm cu tărie să nu apelați la alte platforme de vânzare de bilete la EURO 2024. UEFA nu a autorizat nicio entitate în acest sens”, a anunţat FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Cota României la câştigarea trofeului

Cota României la câştigarea EURO 2024 s-a „prăbuşit” după victoria cu Elveţia. Neînvinşi în campania de calificare, jucătorii lui Edi Iordănescu au reuşit să se claseze pe primul loc în Grupa I. Şi-au asigurat astfel prezenţa în urna a 2-a la tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din Germania.

Jucătorii antrenaţi de Edi Iordănescu aveau cota 150.00 înaintea meciului decisiv cu Israel. Nu s-a produs nicio modificare după succesul din Ungaria, datorat golurilor marcate de Puşcaş şi Ianis Hagi. Totuşi, a ajuns în cădere liberă la finalul meciului cu Elveţia.

În prezent, tricolorii au cota 100.00 la ridicarea trofeului. Aceeaşi cotă o au şi Ungaria, Cehia, Scoţia şi Serbia.

Mari favorite ale bookmakerilor sunt Anglia lui Harry Kane şi Franţa lui Kylian Mbappe. Ţara gazdă a Europeanului, Germania, este a treia în top. Cu a patra şansă este văzută Portugalia lui Cristiano Ronaldo, iar campioana en-titre, Italia, are cota 12.00.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și