Închide meniul

Caţi bani a adus naţionala României în conturile FRF, pentru parcursul de la EURO 2024. „Tun” financiar dat şi de FCSB!

Publicat: 2 iulie 2024, 20:53

Reclamă
Caţi bani a adus naţionala României în conturile FRF, pentru parcursul de la EURO 2024. „Tun financiar dat şi de FCSB!

Caţi bani a adus naţionala României în conturile FRF, pentru parcursul de la EURO 2024

Jucătorii României, în timpul meciului cu Olanda / Profimediaimages

Se ştie caţi bani a adus naţionala României în conturile FRF, pentru parcursul de la EURO 2024. Tricolorii au impresionat la turneul final, până să întâlnească Olanda. Din păcate, jucătorii lui Edi Iordănescu s-au oprit în optimile de finale. Meciul România – Olanda, scor 0-3, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reprezentativa României a jucat, pentru prima dată după 24 de ani, în fazele eliminatorii ale unei ediţii de Campionat European. Nu vor putea să repete performanţa de la EURO 2000, când s-au luptat pentru un loc în semifinale. Atunci Italia a spulberat visul tricolorilor.

Caţi bani a adus naţionala României în conturile FRF, pentru parcursul de la EURO 2024

Naţionala României este OUT de la EURO 2024. A fost învinsă de Olanda, scor 0-3, şi a ratat calificarea în „sferturi”. Gakpo (20) şi Malen (83, 90+2) au marcat golurile care îi trimit pe tricolori acasă. Olandezii vor juca în turul următor cu câştigătoarea meciului Austria – Turcia.

Trupa lui Edi Iordănescu a ratat un pot uriaş! Dacă s-ar fi calificat în sferturile de finală, ar fi primit 2.5 milioane de euro de la UEFA. Chiar şi aşa, românii vor fi recompensaţi cu o sumă importantă de la forul continental.

Calificarea în optimile de finală a adus 1.5 milioane de euro. Această sumă s-a adăugat la cea asigurată de tricolori în urma rezultatelor din faza grupelor. Victoria cu Ucraina, scor 3-0, a adus încă de la debut un milion de euro. Stanciu şi coechipierii săi au mai asigurat un cec de 500.000 de euro pentru remiza cu Slovacia.

Reclamă
Reclamă 4

Participarea la Campionatul European din Germania a adus alte 9.25 milioane de euro. În total, Federaţia Română de Fotbal primeşte de la UEFA 12.250.000 de euro pentru EURO 2024.

Premiile pentru EURO 20204:

– calificarea la turneul final: 9.25 milioane de euro
– victorie în faza grupelor: 1 milion de euro
– remiză în faza grupelor: 500.000 de euro
– calificarea în optimile de finală: 1.5 milioane de euro
– calificarea în sferturile de finală: 2.5 milioane de euro
– calificarea în semifinale: 4 milioane de euro
– calificarea în finală: 5 milioane de euro
– câştigătoarea EURO 2024: 8 milioane de euro

Reclamă

FCSB încasează o sumă uriaşă, după ce a trimis patru jucători la EURO 2024

Cluburile din Liga 1 vor primi sume importante pentru că au lăsat jucători la echipa națională. Forul continental a alocat nu mai puțin de 140.000.000 de euro pentru toate cluburile care au fotbaliști la EURO 2024.

Potrivit fanatik.ro, echipele din România vor primi câte 69.930 de euro pentru fiecare jucător selecționat de Edi Iordănescu. FCSB va încasa suma cea mai mare, după ce a avut cei mai mulți fotbaliști convocați la lot.

Ștefan Târnovanu, Adrian Șut, Darius Olaru și Florinel Coman au fost în lotul României de la EURO 2024. Astfel, FCSB are asigurat un cec de 279.720 de euro.

CFR Cluj i-a trimis la națională pe Vasile Mogoș și Daniel Bîrligea. Prin urmare, Neluțu Varga va fi recompensat cu suma de 139.860 de euro.

Aceeași sumă va ajunge și în conturile clubului lui Mihai Rotaru, Universitatea Craiova. Nicușor Bancu este în lotul României, iar Anzor Mekvabishvili a ajuns în optimi cu naţionala Georgiei.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:50

„Putem să jucăm mai bine!” Vlad Chiricheş, mesaj de luptă după Supercupă! Anunţ despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

22:42

„Trebuie să fie luptă!” Mihai Pintilii, discurs surprinzător după ce FCSB a câştigat Supercupa României: „Îl aşteptăm pe Coman”

22:36

Alexandru Băluţă, reacţie fermă după ce FCSB a câştigat Supercupa: „Nu a fost uşor, trebuie să fim mai buni!”

22:10

Marius Ştefănescu are „lipici” la Supercupă! Prima reacţie după debutul cu gol la FCSB: „M-am adaptat foarte bine!”

22:01

„O formalitate!” Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman! Mihai Stoica a spus totul

21:40

FCSB – Corvinul 3-0. Roş-albaştrii au câştigat Supercupa României! Marius Ştefănescu a marcat din pasa lui Daniel Popa

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și