Închide meniul

Gigi Becali primește o sumă uriașă după calificarea României în optimi la EURO 2024! Câți bani încasează echipele din Liga 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iunie 2024, 11:09

Reclamă
Gigi Becali primește o sumă uriașă după calificarea României în optimi la EURO 2024! Câți bani încasează echipele din Liga 1

Gigi Becali primește o sumă uriașă după calificare României în optimi la EURO 2024

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a dat o nouă lovitură financiară și a aflat că primește o sumă uriașă după calificarea României în optimi la EURO 2024. Patronul campioanei din Liga 1 va fi recompensat pe măsură de UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cluburile din Liga 1 vor primi sume importante pentru că au lăsat jucători la echipa națională. Forul continental a alocat nu mai puțin de 140.000.000 de euro pentru toate cluburile care au fotbaliști la EURO 2024.

Gigi Becali primește o sumă uriașă după calificarea României în optimi la EURO 2024

Potrivit fanatik.ro, echipele din România vor primi câte 69.930 de euro pentru fiecare jucător selecționat de Edi Iordănescu. FCSB va încasa suma cea mai mare, după ce a avut cei mai mulți fotbaliști convocați la lot.

Ștefan Târnovanu, Adrian Șut, Darius Olaru și Florinel Coman sunt în lotul României de la EURO 2024. Astfel, FCSB are asigurat un cec de 279.720 de euro.

CFR Cluj i-a trimis la națională pe Vasile Mogoș și Daniel Bîrligea. Prin urmare, Neluțu Varga va fi recompensat cu suma de 139.860 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Aceeași sumă va ajunge și în conturile clubului lui Mihai Rotaru, Universitatea Craiova. Nicușor Bancu este în lotul României, iar Anzor Mekvabishvili impresionează în tricoul Georgiei.

Dacă România va reuși să elimine și Olanda, în optimile de finală, cele trei cluburi din Liga 1 pot încasa chiar și mai mulți bani.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024

Duelul România – Olanda este programat marţi, 2 iulie, de la ora 19:00, şi va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. Se va disputa pe Allianz Arena din Munchen, acolo unde tricolorii au obţinut victoria fabuloasă cu Ucraina, scor 3-0.

Reclamă

Derby-ul pentru un loc în sferturile de finală le aduce faţă în faţă pe Franţa lui Kylian Mbappe şi Belgia.

Meciurile din optimile de finală de la EURO 2024:

Spania – Georgia
Germania – Danemarca
Portugalia – Slovenia
Franţa – Belgia
România – Olanda
Austria – Turcia
Anglia – Slovacia
Elveţia – Italia

Primele meciuri din „optimi” sunt Elveţia – Italia şi Germania – Danemarca. Acestea sunt programate pe 29 iunie.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și