Închide meniul

Câţi bani intră în conturile FRF, după victoria colosală a României cu Ucraina! Suma poate căpăta proporţii pe durata EURO 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iunie 2024, 23:25

Reclamă
Câţi bani intră în conturile FRF, după victoria colosală a României cu Ucraina! Suma poate căpăta proporţii pe durata EURO 2024

Câţi bani intră în conturile FRF, după victoria colosală a României cu Ucraina

Jucătorii României, după succesul de pe Allianz Arena / Profimediaimages

Se cunosc detalii despre câţi bani intră în conturile FRF, după victoria României cu Ucraina. Jucătorii lui Edi Iordănescu au obţinut un succes istoric în meciul de debut de la EURO 2024. Au câştigat la scor de neprezentare şi au urcat pe primul loc în Grupa E.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De 24 de ani aşteptau fanii României o nouă victorie la un turneu final de Campionat European. Cu cele trei puncte, tricolorii pot spera cu ochii deschişi la o calificare în optimile de finală. Îşi pot îndeplini obiectivul chiar şi cu o clasare pe cel de-al treilea loc.

Câţi bani intră în conturile FRF, după victoria colosală a României cu Ucraina

Victoria cu Ucraina reprezintă o lovitură şi pe plan financiar. Oficialii Federaţiei vor primi nu mai puţin de un milion de euro. Dacă România se va califica în optimile de finală, vor mai intra în conturi alte 1.5 milioane de euro.

Pentru participarea la Campionatul European din Germania, FRF are asigurată suma de 9.25 milioane de euro.

Premiile pentru EURO 20204:

Reclamă
Reclamă 4

– victorie în faza grupelor: 1 milion de euro
– remiză în faza grupelor: 500.000 de euro
– calificarea în optimile de finală: 1.5 milioane de euro
– calificarea în sferturile de finală: 2.5 milioane de euro
– calificarea în semifinale: 4 milioane de euro
– calificarea în finală: 5 milioane de euro
– câştigătoarea EURO 2024: 8 milioane de euro

Românii sunt siguri de calificarea în optimile de finală ale Campionatului European din Germania dacă mai obţin o victorie. Chiar şi un punct le poate fi suficient! Sâmbătă, de la ora 22:00, se vor duela cu Belgia, iar patru zile mai târziu au meci cu Slovacia. Ambele vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arată clasamentul în Grupa E:

Reclamă

1. România – 3 puncte (3-0)
2. Slovacia – 3 puncte (1-0)
3. Belgia – 0 puncte (0-1)
4. Ucraina – 0 puncte (0-3)

Edi Iordănescu, cuvinte uriaşe după victoria istorică cu Ucraina: „Au dat multe borne peste cap!”

Edi Iordănescu a folosit cuvinte uriaşe după victoria istorică cu Ucraina. România a învins Ucraina cu 3-0, în meciul de debut al „tricolorilor” de la EURO 2024.

Edi Iordănescu a spus că le este recunoscător jucătorilor pentru victoria memorabilă cu Ucraina şi a făcut un apel pentru fanii români.

Efectiv băieţii au fost fabuloşi. Vă rog ceva. Am văzut că începe să fie numită această generaţie în fel şi fel. Vă rog, nu o numiţi în niciun fel. Această generaţie nu reprezintă niciun metal de niciun fel. E generaţia de suflet. Trebuie să fie şi generaţia de suflet a românilor.

A fost victoria Generaţiei de Suflet. Băieţii ăştia au dat multe borne peste cap. S-au unit şi au dat tot ce au mai bun. E meritul lor total şi le sunt recunoscător”, a spus Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:25

Spania și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Lamine Yamal este marele absent! Jucătorii convocați

17:23

Participă la promoția 1+1 AntenaPLAY și dai play la fiecare zi de vară

17:23

FotoSoţia lui Marco Verratti şi-a uluit fanii. Jessica Aidi a îmbrăcat un costum de baie minuscul, iar imaginile s-au viralizat!

17:20

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

17:14

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

16:54

Andrea Compagno i-a „cucerit” pe jurnaliștii italieni cu cifrele din China! Mesaj superb despre fostul jucător de la FCSB

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și