Închide meniul

Câţi bani poate încasa România pentru fiecare punct câştigat la EURO 2024! UEFA a anunţat premiile

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2023, 19:59

Reclamă
Câţi bani poate încasa România pentru fiecare punct câştigat la EURO 2024! UEFA a anunţat premiile

Câţi bani va încasa România pentru fiecare punct câştigat la EURO 2024

Jucătorii României, bucurie după meciul cu Elveţia/ Profimedia

S-a aflat câţi bani poate încasa România pentru fiecare punct câştigat la EURO 2024. UEFA a anunţat premiile, cu câteva ore înainte de tragerea la sorţi a grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu se vor duela cu Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina). Tragerea la sorţi a fost în format live text, pe AS.ro.

Câţi bani poate încasa România pentru fiecare punct câştigat la EURO 2024

Premiile de la Campionatul European din 2024 nu s-au schimbat faţă de cele acordate la turneul final din 2020. UEFA va acorda un total de 331 de milioane de euro. Până acum, România şi-a asigurat suma de 9,25 milioane de euro, după ce a obţinut biletele pentru EURO 2024.

În cazul în care „tricolorii” vor obţine puncte în Germania, în conturile FRF vor mai intra şi alte sume de bani. Pentru o victorie, UEFA îi va răsplăti pe „tricolori” cu suma de un milion de euro. În cazul unei remize, echipa naţionala va încasa jumătate de milion de euro.

De asemenea, în cazul în care „tricolorii” vor repeta performanţa de la EURO 2000 şi vor trece de grupe, atunci FRF va mai încasa suma de 1,5 milioane de euro.

Reclamă

Calificarea în sferturi va fi răsplătită cu suma de 2,5 milioane de euro, în timp ce prezenţa în careul de aşi al turneului final va fi răsplătită cu 4 milioane de euro. Campioana europeană va încasa nu mai puţin de 8 milioane de euro din partea UEFA, pe lângă sumele acumulate până la momentul respectiv în turneu.

Premiile acordate de UEFA la EURO 2024:

Gigi Becali a anunţat jucătorul care va ajuta România să scrie istorie la EURO 2024

Gigi Becali a anunţat jucătorul care va ajuta România să iasă din grupele de la EURO 2024, un rezultat istoric, dacă ţinem cont că tricolorii au reuşit o singură dată de-a lungul timpului să ajungă în fazele eliminatorii, în 2000.

Reclamă 4 / 0/3

E tare acolo, e greu. Noi nu avem doi-trei jucători de 20-30 de milioane, nu avem. Singurul jucător valoros e Stanciu, așa văd eu.

Adică jucător de mare valoare e Stanciu, așa îl văd eu pe Stanciu. Am spus că Drăgușin o să fie 30-40 de milioane, am auzit că se dau 30 de milioane pe el.

Deci fundaș central avem, Drăgușin e de mare clasă. Dar nu cred că putem să ieșim din grupă. Adică dacă joacă Florinel, eu cred că ieșim”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și