Închide meniul

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2024, 11:01

Reclamă
Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: Nu se pot opri!”

Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia - România

Jucătorii naționalei României, la finalul meciului cu Ucraina/ Profimedia

Ucrainenii au oferit un verdict surprinzător înainte de Slovacia – România, meciul decisiv al „tricolorilor” de la EURO 2024. Aceștia susțin că naționala lui Edi Iordănescu prestează cel mai atractiv joc, dintre echipele din Grupa E.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are nevoie de un punct pentru a se califica în optimile Campionatului European din Germania. Partida va fi astăzi, de la ora 19:00, în format live text, pe AS.ro.

Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România

Ucrainenii sunt convinși că România va da totul pentru victorie, în duelul cu Slovacia, în ciuda speculațiilor privind un posibil blat, care ar duce ambele naționale în optimi. Aceștia au subliniat că naționala lui Edi Iordănescu nu se poate opri și joacă fiecare meci ca și cum ar fi ultimul.

Din punctul de vedere al unui fan neutru, naționala României propune cel mai atractiv joc din cvartetul Grupei E.

Ritmul intens, deciziile curajoase și aventurismul ofensiv contribuie la atracția spectatorilor către echipa lui Edi Iordănescu. Belgia și Ucraina sunt constrânse de responsabilitatea rezultatului, în timp ce românii joacă fiecare partidă ca și cum ar fi ultima de la acest turneu final.

Reclamă
Reclamă 4

După explozivul 3-0 cu Ucraina, a urmat mai puțin fericita partidă cu Belgia, pierdută de «tricolori» cu 2-0, care ar putea reduce din avântul românilor, însă nu credem că se va întâmpla asta. Vor aborda partida cu Slovacia în aceeași manieră, nu se pot opri!

Trupa lui Calzona nu dă semne că și-ar putea forța oponenții să scadă turațiile. România va termina în primele două poziții dacă nu va pierde. În același timp, un egal, despre care toată lumea vorbește, poate elimina Ucraina. Totodată, România poate termina prima în cazul unei victorii sau dacă Belgia câștigă la o diferență mai mică de scor decât trupa lui Edi Iordănescu. Cvartetul care se anunța plictisitor pentru suporterii europeni se dovedește a nu fi plictisitor deloc”, au notat cei de la sport.ua.

Ucraina ar avea nevoie de o victorie a României, pentru a spera la o calificare în optimi de pe locul trei, în cazul în care va fi învinsă de Belgia. La egalitate de puncte cu Slovacia, ucrainenii au avantajul victoriei din meciul direct.

Reclamă

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024. După finalul meciurilor din Grupa C, „tricolorii” au primit răspuns la toate scenariile posibile, după meciul cu Slovacia. Echipa lui Edi Iordănescu va juca miercuri, în ultimul meci al Grupei E.

În funcţie de locul ocupat la finalul ultimelor partide din Grupa E, România poate întâlni cinci adversare: Slovenia, Olanda, Franţa, Spania şi Anglia.

În cazul în care „tricolorii” vor încheia grupa pe locul 1, atunci România va juca cu locul 3 din Grupa C (Slovenia) sau Grupa D (Olanda). Totul depinde însă de echipele de pe locul 3 care vor merge mai departe în optimi. Dacă se vor califica echipele de pe locul 3 din grupele C, D, E şi F, atunci România va întâlni Olanda. Dacă se vor califica echipele din grupele A, C, D, E sau echipele din grupele A, C, D, F, România va întâlni Slovenia.

Locul 2 în Grupa E ne va asigura un duel cu Franţa în optimile de finală. Dacă vom termina pe locul 3, România va întâlni locul 1 din Grupa B (Spania) sau Grupa C (Anglia). În cazul în care, echipele de pe locul 3 calificate în optimi sunt din grupele A, C, D, E, atunci România va juca cu Spania. Dacă cele patru echipe de pe locul 3 din grupele C, D, E şi F vor merge mai departe, atunci echipa lui Edi Iordănescu va juca împotriva Angliei, vicecampioana europeană de la EURO 2020.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și