Închide meniul

„Cel mai slab arbitru din istorie!” Istvan Kovacs, „distrus” după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2, la EURO 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iunie 2024, 8:06

Reclamă
„Cel mai slab arbitru din istorie! Istvan Kovacs, „distrus după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2, la EURO 2024

Istvan Kovacs, "distrus" după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia - Turcia 1-2, la EURO 2024

Istvan Kovacs, în timp ce arăta un cartonaș roșu / Profimediaimages

Istvan Kovacs a fost „distrus” pe rețelele sociale, după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2. Arbitrul român a arătat un număr record de avertismente, iar la finalul meciului a primit comentarii teribile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niciodată în istoria unui turneu final nu au fost acordate mai multe cartonașe într-un singur meci. Precedentul record era deținut de Antonio Mateu Lahos, care arătase 18 cartonașe în meciul Argentina – Olanda, din sferturile Mondialului din 2022.

Istvan Kovacs, „distrus” după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2, la EURO 2024

Koacs i-a dat două cartonașe galbene lui Barak și a lăsat Cehia în inferioritate încă din minutul 20. A urmat un haos general, în care românul a acordat cartonașe atât pe teren, cât și la jucătorii de pe bancă.

După fluierul final a fost la un pas să se lase cu bătaie generală, iar Istvan Kovacs i-a arătat cartonaș roșu lui Chory și gabene pentru Soucek și Guler.

Atât fanii Cehiei, cât și ai Turciei, au dat de pământ cu Istvan Kovacs și le cer șefilor UEFA să nu îl mai delege la vreun meci de la EURO 2024.

Reclamă
Reclamă 4

Istvan Kovacs este cel mai slab arbitru din istorie. A pierdut controlul meciului. Tot ceea ce poate face este să împartă cartonașe galbene la toată lumea

Istvan Kovacs este cel mai slab arbitru din lume!

Reclamă

Istvan Kovacs nu ar trebui să mai arbitreze la EURO după Turcia vs Cehia. A pierdut total controlul și a izbucnit haosul. 18 cartonașe galbene, două roșii… nebunie!

Cehii au rămas în zece din minutul 20, când a fost eliminat Barak, iar Hakan Calhanoglu a deschis scorul pentru turci în minutul 51. Soucek a egalat în minutul 66, dar Cenk Tosun a marcat în minutul 90+4 golul victoriei turcilor. S-a terminat 2-1 pentru Turcia şi Portugalia a câştigat grupa, cu 6 puncte. Pe locul 2 s-a clasat Turcia, iar Georgia a venit pe 3, cu patru puncte, în timp ce echipa Cehiei, cu două puncte, părăseşte competiţia.

Istvan Kovacs a arbitrat la EURO 2024 și meciul Slovenia – Serbia 1-1. Astfel, pentru cele două partide în care a stat la centru va primi 10.000 de euro.

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024

Istvan Kovacs a început „în forță” meciul dintre Cehia și Scoția și i-a acordat al doilea cartonaș galben lui Barak, în minutul 20, din cauza unor proteste.

Faza cu adevărat controversată a venit însă în minutul 51, fix înainte de golul marcat de Calhanoglu.

Portarul Cehiei, Stanek, s-a accidentat la un șut trimis de turci și s-a prăbușit pe teren. Totuși, Calhanoglu a recuperat balonul, iar fix înainte ca acesta să șuteze, Stanek a ridicat mâna, pentru ca Istvan Kovacs să oprească jocul.

Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar șutul trimis de mijlocașul turc s-a oprit direct în plasa porții, scorul devenind de 1-0, în favoarea Turciei.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

23:10

FotoGermania – Danemarca 0-0. Ocazie uriaşă a danezilor! Meciul a fost întrerupt 20 de minute din cauza furtunii de la Dortmund

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

21:53

Video„E jenant!” Oscar Piastri a răbufnit, după ce i-a fost şters timpul în calificările Marelui Premiu al Austriei

21:35

„Lamentabil. Nu sunt scuze!” Mihai Stoica a dat de pământ cu jucătorii Italiei, după eliminarea de la EURO 2024: „Ruşinos!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și