Închide meniul

„Chiar a fost amuzat!” Ce l-a „marcat” pe Nicolae Stanciu în preliminariile pentru EURO 2024: „Ne-am distrat toți!”

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 17:26

Reclamă
„Chiar a fost amuzat! Ce l-a „marcat pe Nicolae Stanciu în preliminariile pentru EURO 2024: „Ne-am distrat toți!

Ce l-a "marcat" pe Nicolae Stanciu în preliminariile pentru EURO 2024

Nicolae Stanciu / Captură FRF.tv

Iată ce l-a „marcat” pe Nicolae Stanciu în preliminariile pentru EURO 2024. Mijlocașul echipei naționale a dat curs unei provocări a Federației Române de Fotbal și a răspuns la 10 întrebări legate de campania de calificare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a terminat preliminariile pentru EURO fără nicio înfrângere. Mai mult de atât, tricolorii au reușit să obțină primul loc în Grupă, după dueluri „tari” cu Elveția, Israel sau Kosovo.

Ce l-a „marcat” pe Nicolae Stanciu în preliminariile pentru EURO 2024

Nicolae Stanciu a surprins pe toată lumea atunci când a povestit cel mai amuzat moment din cadrul campaniei de calificare. Acesta a numit momentul în care Valentin Mihăilă a marcat al 2-lea gol în deplasarea din Elveția, încheiată cu un fabulos 2-2, după ce adversarii au condus cu scorul de 2-0 pentru majoritatea meciului.

Înainte de golul egalizator, mingea i-a căzut în cap lui George Pușcaș, iar mai apoi a ajuns la Mihăilă, care l-a învins pe portarul elvețian și a obținut un punct important pentru naționala României.

De asemenea, în cadrul interviului, Stanciu a vorbit despre mai multe momente importante din campania de calificare:

Reclamă
Reclamă 4

„(n.r. Cel mai fericit moment din preliminarii) Fluierul de final din Ungaria, de la meciul cu Israel!

(n.r. Când ai fost cel mai încrezător) Înainte de meciul cu Israel, de acasă!

(n.r. Când ți-a fost teamă?) Nu mi-a fost teamă în niciun moment.

Reclamă

(n.r. Când ai fost cel mai mândru?) La ultimul meci de acasă, cu Elveția.

(n.r. Ai vrut să țipi la un coleg? Când?) Nu știu dacă țip așa mult la colegi, în timpul meciurilor. Nu e nevoie, toată lumea știe ce trebuie să facă. Chiar nu e nevoie de țipete pe teren.

(n.r. Când a fost cea mai lungă noapte?) În Ungaria!

(n.r. Când te-ai simțit epuizat?) La meciul cu Elveția, de la ei! Acel 2-2!

(n.r. Golul tricolor care te-a surprins cel mai mult?) Golul lui Mihăilă cu Elveția. Cel de 2-2.

„(n.r. Cel mai amuzat moment din preliminarii?) După ce am văzut golul 2 al lui Vali Mihăilă, cu Elveția. Când a venit acea minge în capul lui Pușcaș și am reușit să egalăm. Chiar a fost amuzant. Ne-am distrat toți după meci.

(n.r. Când te-ai bucurat mai mult decât la un gol marcat de tine) La golul lui Alibec, cu Elveția, de acasă. La ultimul meci”, a spus Nicolae Stanciu, pentru frf.tv.

„Care e atuul naţionalei la EURO?” Răzvan Marin a răspuns într-un singur cuvânt

Răzvan Marin este încrezător înaintea meciului cu Ucraina. Acesta s-a declarat extrem de bucuros că va participa pentru prima dată în carieră la un turneu final, alături de România, mărturisind că şi-a îndeplinit un mare vis.

„E greu să descriu în cuvinte ceea ce simţit când am văzut atâţia oameni alături de noi, ne bucură, sunt foarte importanţi pentru noi, ne face să dăm totul pentru ei. Sunt de opt ani la echipa naţională, e prima dată când reuşesc să mă calific la un turneu final, mă bucur enorm. A fost un parcurs greu, cu multe eşecuri şi mă bucur că în sfârşit ajung să reprezint România la un turneu final.

O vom lua pas cu pas, meci cu meci, şi vom vedea unde ne vom clasa după primele meciuri. E normal să fie presiune, e imposibil să nu fie. Mi-am dorit de mic să ajung să joc astfel de meciuri, cu miză mare, asta mă face fericit.

S-a întâmpla să ne huiduie doar după amicalul cu Bulgaria, e normal, lumea îşi doreşte spectacol în meciurile amicale. Sperăm să-i facem fericiţi la turneul final.

Mă săturasem să stau acasă şi să văd la televizor turneele finale. Cu siguranţă vom vorbi între noi şi înainte de aceste meciuri, ne vom capacita la maxim pentru a da cele mai bune rezultate.

(N.r. Care crezi că e atuul nostru) Un singur cuvânt, grupul! Să se vadă acea dorinţă de a scoate din nou lumea în stradă, dacă noi vom avea acest lucru, vom avea rezultate mari.

(N.r. Va conta experienţa în plus a Ucrainei) Contează, şi Slovacia e la al treilea turneu consecutiv, de Belgia nu mai vorbesc. Toate au un avantaj, ştiu ce înseamnă să fiu la un turneu final. Cu multă ambiţie putem compensa”, a declarat Răzvan Marin, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:01

„Nu pot vira banii!” Gigi Becali, noi detalii despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

17:22

„Tâmpenie colosală!” Cea mai dură reacţie, înainte de România – Slovacia! Verdict clar înaintea duelului decisiv de la EURO 2024

17:01

Moment inedit înainte de Slovacia – România! Adversara „tricolorilor” şi-a trimis bucătarul la conferinţa de presă

16:39

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 iunie

16:33

Florinel Coman va fi coleg cu „eroul” lui Real Madrid, în Qatar! Starul care va pleca de pe Bernabeu

16:32

Cristi Manea a semnat cu Rapid! Lovitură dată de giuleşteni pe piaţa transferurilor

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat
Citește și