Închide meniul

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda! Motivul pentru care nu mai vrea să îl vadă în teren

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2024, 9:02

Reclamă
Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda! Motivul pentru care nu mai vrea să îl vadă în teren

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România - Olanda!

Cornel Dinu, în timpul unui eveniment / Hepta

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda! Este vorba despre George Pușcaș, care nu a avut prestații bune, până în momentul de față, la Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a califiat în „optimile” EURO 2024 după ce a câștigat Grupa E, din care au mai făcut parte Ucraina, Belgia și Slovacia.

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda!

Chiar dacă majoritatea tricolorilor au avut prestații bune la EURO, nu același lucru se poate spune și despre George Pușcaș.

Atacantul echipei naționale a intrat pe parcurs în meciurile cu Ucraina și Slovacia. În ultima partidă din grupe, jucătorul ar fi putut încasa un cartonaș roșu, din cauza unui fault dur, la un adversar.

Astfel, Cornel Dinu nu înțelege motivul pentru care Edi Iordănescu se mai bazează pe George Pușcaș.

Reclamă
Reclamă 4

”Romania a devenit cât de cât, după multe necazuri, a devenit o echipă cât de cât omogena. Cu o formulă de joc stabilă. Beneficează şi de şansă. Una peste alta şi-a meritat clar calificarea. Rezultatul a fost unul neaşteptat, cel cu Ucraina. Contează foarte mult la o echipă să ai un portar de valoare, a contat mult prezenta lui Niţă în teren.

(n.r. 3-4 jucători de câmp care pertotal au foarte multe bile albe) Anumite omogenităţi create în timp. Aici aş remarca pe Raţiu, cei doi Marin, prestaţia lui Stanciu şi pozitiv surprinzătoare a lui Hagi şi Drăguş. Nu ştiu de ce se mizează pe Puşcaş, care a făcut un fault care era chiar de roşu!

(n.r. despre înlocuirea lui Bancu) Aici trebuie să pornească de la ideea care e mai fundaş dintre Sorescu şi Mogoş şi aici eu cred că Mogos”, a declarat Cornel Dinu, la primasport.ro.

Reclamă

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024. Acesta este meciul pe care cei de la The Standard îl văd ca fiind cel mai echilibrat din această fază. Partida de la Munchen e marţi, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe as.ro.

„Am putea avea o noapte lungă la Munchen. Dintre toate meciurile din optimi, acesta este cel în care apariția unei surprize este cea mai probabilă. Predicția noastră este că România va câștiga la loviturile de departajare.

România deja a depășit așteptările prin calificarea în optimi, însă acum ar trebui să aibă încrederea necesară pentru a merge și mai departe.

Naționala lui Ronald Koeman rămâne un pericol în fazele superioare, iar acum are parte un tablou favorabil, urmând să întâlnească Turcia sau din nou Austria dacă va ajunge în sferturi”, au scris cei de la The Standard.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

10:51

Simone Biles s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

9:59

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

9:43

Christian Horner a dat verdictul după incidentul dintre Max Verstappen şi Lando Norris: „Trebuia să se întâmple la un moment dat”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și