Închide meniul

Cristi Chivu a dat verdictul după România – Olanda 0-3: „Avem carenţe mari! Nu ar trebui să se întâmple asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2024, 21:46

Reclamă
Cristi Chivu a dat verdictul după România – Olanda 0-3: „Avem carenţe mari! Nu ar trebui să se întâmple asta!

Cristi Chivu a dat verdictul după România - Olanda 0-3

Cristi Chivu/ Profimedia

Cristi Chivu a dat verdictul după România – Olanda 0-3. Fostul căpitan al României a spus că în partida cu Olanda s-a văzut diferenţa din punct de vedere fizic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Chivu a spus că, din punct de vedere mental, ne-a dispărut încrederea şi entuziasmul după ce am primit gol.

Cristi Chivu a dat verdictul după România – Olanda 0-3

”Ei sunt obișnuiți să joace așa. Noi nu știm cum să abordăm astfel de meciuri. Mai avem mult de muncă. Sper că vor urma mai multe prezențe la turnee finale. E bine ca fotbaliștii să devină idoli, mentori pentru copii. Nu vreau să intru în detalii despre cum a fost pregătit meciul.

Avem carențe mari din punct de vedere fizic. Ei joacă la fiecare doi ani la turnee finale. Asta s-a văzut și ieri. Noi am încercat să facem pressing. Din păcate, ne-au dat gol. Scade încrederea, entuziasmul. Nu ar trebui să se întâmple lucrul ăsta.

Adversarul începe să trăiască momentul favorabil. Am luat ultimele două goluri în ultimele minute. E lăudabil pentru că am rezistat. Chiar credeam că poate-poate dăm gol. A fost un turneu bun făcut”, a spus Cristi Chivu la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil

Tricolorii au început curajos meciul de la Munchen, fără ocazii mari de gol, dar stând sus în teren, la pressing. Dennis Man a şutat puţin peste poartă în minutul 13, dar olandezii au deschis scorul în minutul 20. Cody Gakpo a primit pe stânga, l-a depăşit pe Raţiu şi a şutat la colţul scurt, fără speranţe pentru Niţă. Replica noastră a venit în minutul 24, când Man a primit în careu, de la Stanciu, dar a trimis pe lângă poartă din poziţie bună. Drăguşin a intervenit salvator la o pasă care putea ajunge la Depay, în minutul 27, iar în minutul 31 a respins în corner centrarea lui Dumfries.

Acelaşi Dumfries s-a ciocnit violent cu Mogoş, în minutul 33, iar jucătorul nostru a fost nevoit să părăsească terenul. Pe final de repriză atacurile olandezilor s-au intensificat, însă fără rezultat pe tabela de marcaj. Elevii lui Iordănescu au intrat bine în repriza secundă, însă Racoviţan a salvat un gol pentru adversari, în minutul 53, respingând din faţa porţii. Şutul lui Drăguş, din minutul 59, a fost blocat, iar după zece minute Cody Gakpo a înscris, însă golul a fost anulat după consultarea VAR. Presiunea olandeză a dat rezultate în minutul 83, când Malen a înscris pentru 2-0. Pe final acelaşi Malen a stabilit rezultatul final, 3-0 în minutul 90+3, şi echipa Ţărilor de Jos merge mai departe, în sferturi.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:21

Nota umilitoare pe care Kylian Mbappe a primit-o în L’Equipe pentru prestaţia din meciul cu Portugalia

10:19

„A pierdut casa la cămătari, dormea prin scări de bloc!” Florin Niţă a trecut prin momente cumplite până să fie titular la EURO

9:31

Anunţul lui Roberto Martinez despre viitorul lui Cristiano Ronaldo la naţionala Portugaliei. Ce a spus şi despre Pepe

9:20

VIDEOBernadette Szocs – Miyu Nagasaki 3-2, în AntenaPLAY! „Bernie” s-a calificat în sferturi la WTT Star Contender Bangkok

9:08

„Arbitraj terifiant!” Ce notă a primit Anthony Taylor după controversa uriaşă din Spania – Germania. Verdictul specialiştilor

8:36

Kylian Mbappe, primele explicaţii după ce a ieşit cu dureri de pe teren în meciul cu Portugalia: „I-am spus că nu mai pot!”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și