Închide meniul

Cum a fost numit Istvan Kovacs în Ungaria după arbitrajul care l-a făcut să „rateze” optimile EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 30 iunie 2024, 15:41

Reclamă
Cum a fost numit Istvan Kovacs în Ungaria după arbitrajul care l-a făcut să „rateze optimile EURO 2024

Cum a fost numit Istvan Kovacs în Ungaria după arbitrajul care l-a făcut să "rateze" optimile EURO 2024

Istvan Kovacs, în timpul meciului Turcia - Cehia - Profimedia Images

Istvan Kovacs a fost numit în presa din Ungaria un „arbitru scandalos”, după ce a făcut ravagii în Turcia – Cehia 2-1, partidă în care a acordat 18 cartonaşe galbene şi două roşii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Felul în care a condus partida dintre Turcia şi Cehia i-a făcut pe cei de la UEFA să ia decizia de a nu-l delega în meciurile din faza optimilor. Rămâne de văzut dacă românul va mai prinde un meci la competiţia din Germania.

Cum a fost numit Istvan Kovacs în Ungaria după arbitrajul care l-a făcut să „rateze” optimile EURO 2024

Maghiarii de la Origo au titrat „Unde s-a dus arbitrul scandalos de la Campionatul European?” şi au cotinuat: „Situația lui Istvan Kovacs nu e sută la sută clară în momentul ăsta.

Arbitrul de origini maghiare din Transilvania nu a fost trimis acasă în mod oficial, dar, în același timp, nu va primi o șansă în optimi, din cauza prestației de la Cehia – Turcia. Bazat tot pe asta, e o șansă semnificativă să nu mai arbitreze deloc la turneul final”.

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Oficialii UEFA nu i-au mai acordat românului nicio delegare în „optimile” Campionatului European. La turneul final, românul a oficializat 2 partide din faza grupelor. Este vorba despre meciurile Slovenia – Serbia și Cehia – Turcia.

Reclamă
Reclamă 4

Centralul din Carei a intrat în istoria Campionatului European, odată cu partida dintre Cehia și Turcia, încheiată cu scorul de 1-2. La acel meci, Istvan Kovacs a arătat nu mai puțin de 20 de cartonașe!

Pedeapsa primită de român, din partea UEFA, este aceea că Istvan Kovacs nu a primit niciun meci în optimile de finală ale turneuli. După ce au fost anunțate delegările din „optimi”, șeful arbitrilor UEFA a anunțat faptul că dacă o brigadă poate fi „dată afară” de la EURO 2024, chiar dacă nu se descurcă „prost”.

„Sunt decizii luate pe baza calității prestațiilor pe care le-au avut. Unii arbitri nu au fost delegați nu pentru că s-au descurcat prost, dar pentru că alții au fost mai buni.

Reclamă

Unele brigăzi au condus un meci, altele două, altele vor avea trei, unele chiar 4. Singurul meu obiectiv este să iau deciziile corecte pe baza meritocrației, calității și valorilor noastre”, a spus Roberto Rosetti, citat de gsp.ro.

 

 

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:22

Andy Murray s-a retras de la Wimbledon

13:14

Marcel Puşcaş a plecat de la FCU Craiova! Anunţul oficial al oltenilor

12:52

Spaniolii, fanii României la EURO 2024: „Au făcut zgomot!” Tricolorii, analizaţi înaintea meciului cu Olanda: „Şansă de aur!”

12:45

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

12:07

Cum a fost descris Ianis Hagi de francezi, înainte de România – Olanda: „Continuă tradiţia familiei!”

11:06

Olandezii se tem de duelul cu România! Cum i-au numit pe tricolori, înaintea meciului din optimile EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și