Închide meniul

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2024, 8:13

Reclamă
Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile EURO 2024

Istvan Kovacs e OUT de la EURO 2024!

Istvan Kovacs / Profimedia

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Oficialii UEFA nu i-au mai acordat românului nicio delegare în „optimile” Campionatului European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La turneul final, românul a oficializat 2 partide din faza grupelor. Este vorba despre meciurile Slovenia – Serbia și Cehia – Turcia.

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia!

Centralul din Carei a intrat în istoria Campionatului European, odată cu partida dintre Cehia și Turcia, încheiată cu scorul de 1-2. La acel meci, Istvan Kovacs a arătat nu mai puțin de 20 de cartonașe!

Pedeapsa primită de român, din partea UEFA, este aceea că Istvan Kovacs nu a primit niciun meci în optimile de finală ale turneuli. După ce au fost anunțate delegările din „optimi”, șeful arbitrilor UEFA a anunțat faptul că dacă o brigadă poate fi „dată afară” de la EURO 2024, chiar dacă nu se descurcă „prost”.

„Sunt decizii luate pe baza calității prestațiilor pe care le-au avut. Unii arbitri nu au fost delegați nu pentru că s-au descurcat prost, dar pentru că alții au fost mai buni.

Reclamă
Reclamă 4

Unele brigăzi au condus un meci, altele două, altele vor avea trei, unele chiar 4. Singurul meu obiectiv este să iau deciziile corecte pe baza meritocrației, calității și valorilor noastre”, a spus Roberto Rosetti, citat de gsp.ro.

Căpitanul Cehiei s-a năpustit asupra lui Istvan Kovacs

Căpitanul Cehiei s-a năpustit asupra lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a acordat 20 cartonașe în timpul meciului Cehia – Turcia, scor 1-2. Tomas Soucek nu a mai rezistat și a izbucnit la adresa „centralului”.

Cehia a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 20, după ce Barak a primit 2 cartonașe galbene și a fost eliminat. După fluierul final a fost haos pe teren și se putea lăsa cu o bătaie generală. Chory a văzut „roșu” direct, iar Soucek cartonaș galben. A fost avertizat și Guler de la turci.

Reclamă

„Este un lucru grozav că arbitrii vorbesc doar cu căpitanii. Dar am avut o discuție cu căpitanul Turciei, la final, și am convenit că acest arbitru a fost atât de îngâmfat încât nici nu a vrut să discute cu căpitanii. El a vrut să fie omul meciului, ceea ce e regretabil.

Este păcat, dar nu este vorba doar de asta. Nu am rezolvat bine situațiile la ambele goluri și acolo se decid jocurile.

(Reporter: În Premier League probabil ești obișnuit cu alte arbitraje…) Am fost surprins să văd cât de diferite au fost toate deciziile luate în acest meci. De fiecare dată când turcii cădeau la pământ era fault… e clar când văd că se fluieră totul. Am auzit că golul lui Kuchta trebuia validat. Poate cineva va crede că ne căutăm scuze, dar sunt momente care afectează întregul meci”, a declarat Tomas Soucek, potrivit isport.cz.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

9:59

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

9:43

Christian Horner a dat verdictul după incidentul dintre Max Verstappen şi Lando Norris: „Trebuia să se întâmple la un moment dat”

9:23

Mad Max reloaded! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

9:00

Ce planuri are UEFA cu Istvan Kovacs, după ce românul a stabilit un record la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și