Închide meniul

Cum arată clasamentul în grupa României, după victoria uriaşă cu Ucraina şi şocul suferit de belgieni cu Slovacia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2024, 20:57

Reclamă
Cum arată clasamentul în grupa României, după victoria uriaşă cu Ucraina şi şocul suferit de belgieni cu Slovacia

Cum arată clasamentul în grupa României, după victoria uriaşă cu Ucraina şi şocul suferit de belgieni cu Slovacia

Profimedia

Cum arată clasamentul în grupa României, după primele meciuri. România a câştigat partida cu Ucraina cu incredibilul scor de 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Considerată marea favorită a grupei, Belgia a fost învinsă de Slovacia cu 1-0. Astfel, după primele două meciuri din grupă, România este pe primul loc.

Cum arată clasamentul în grupa României, după victoria uriaşă cu Ucraina şi şocul suferit de belgieni cu Slovacia

După primele două meciuri, România se află pe primul loc, cu 3 puncte şi un golaveraj de 3-0. Pe locul al doilea se află Slovacia, to cu 3 puncte, după victoria incredibilă cu Belgia, scor 1-0.

  1. România – 3 puncte (3-0)
  2. Slovacia – 3 puncte (1-0)
  3.  Belgia – 0 puncte (0-1)
  4. Ucraina – 0 puncte (0-3)

Etapa următoare, Belgia va juca cu România, în timp ce Slovacia va lupta pentru puncte cu Ucraina. În ultima etapă, România va juca cu Slovacia, iar Belgia cu Ucraina.

România – Ucraina 3-0. „Tricolorii”, victorie uriaşă cu Ucraina

Meciul de la Munchen a început cu Ucraina presând, însă jucătorii lui Rebrov nu au reuşit să trimită nici un şut pe poarta lui Niţu şi tricolorii au profitat. Man i-a pasat lui Stanciu, în marginea careului, iar acesta şutat din prima propulsând balonul la vinclul porţii lui Lunin şi înscriind un gol fabulos, 1-0 pentru România în minutul 29. Man a trimis pe lângă poartă în minutul 38, pentru ca un minut mai târziu Stanciu să încerce poarta din corner şi să lovească bara. Tricolorii au intrat cu avantaj minim la pauză, dar startul reprizei secunde a adus minute excelente pentru elevii lui Edi Iordănescu.

Reclamă
Reclamă 4

Răzvan Marin a majorat diferenţa pentru echipa noastră, în minutul 53, cu un şut de la 22 de metri care a trecut pe sub Lunin, iar minutul 57 a adus golul unui nesperat 3-0 pentru România: Man a driblat în careu, a trimis în faţa porţii şi Drăguş a înscris. Ucrainenii au schimbat masiv, au încercat să pună presiune pe poarta lui Niţă, dar nu au reuşit să înscrie, deşi au avut o bară, prin Yaremchuk, în minutul 90+2, iar România a obţinut o victorie uriaşă în grupa E, făcând un pas mare către optimile de finală şi mulţumindu-şi extraordinarii suporteri, care au dominat, la rândul lor, duelul din tribune.

ROMÂNIA: Niţă – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – M. Marin (AD. Rus 75), Fl. Coman (Mihăilă 62), R. Marin, Man (I. Hagi 62), Stanciu (Racoviţan 87) – Drăguş (Puşcaş 75). SELECŢIONER: Edward Iordănescu

UCRAINA: Lunin – Konoplya (Tymchyk 72), Zabarniy, Matvyenko, Zinchenko – Shaparenko (Yaremchuk 62), Stepanenko (Brazhko 62) – Tsygankov (Yarmolenko 62), Sudakov (Malinovskyi 83) , Mudryk – Dovbyk. SELECŢIONER: Serghei Rebrov.

Reclamă

Cartonaşe galbene: R. Marin 79 / Konoplya 67

Arbitri: Glenn Nyberg – Mahbod Beigi, Andreas Soderqvist (toţi din Suedia) – Espen Eskas (Norvegia)

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:26

„România e deja în optimi la EURO 2024” Un fost internaţional ucrainean avertizează: „Vor termina la egalitate cu Slovacia!”

16:20

Dennis Politic a anunțat obiectivul lui Dinamo, din sezonul viitor! Ce planuri are la echipa lui Zeljko Kopic

16:20

„Vai de mine, eu nu aş faceaşa ceva!” MM Stoica, mesaj virulent înainte de Slovacia – România: „Lumea e bolnavă de ipocrizie!”

15:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

15:46

Spaniolii știu care va fi cel mai periculos „tricolor”, în Slovacia – România: „Își creează un nume în Europa!”

15:25

Farul Constanţa, prima victorie din această vară! Echipa lui Gică Hagi s-a impus într-un meci cu 8 goluri

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și