Închide meniul

Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2024, 16:43

Reclamă
Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan

Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia

Raul Rusescu este de părere că lui Alexandru Mitriţă i s-au mărit şansele să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan. Acesta consideră că mijlocaşul Universităţii Craiova poate fi în lotul „tricolorilor”, deşi nu evoluează pe acelaşi post cu Olimpiu Moruţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan s-a accidentat extrem de grav în timpul partidei cu Beşiktaş. Acesta va rata EURO 2024, urmând să fie supus unei operaţii mâine, după cum au anunţat sursele AntenaSport.

Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan

Raul Rusescu a oferit declaraţii, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan. Acesta consideră că internaţionalul român traversa o formă foarte bună, având evoluţii solide şi la echipa naţională.

În acest context, Raul Rusescu a declarat că au crescut şansele ca Alexandru Mitriţă să fie convocat la echipa naţională, pentru EURO 2024. Fostul internaţional consideră că Edi Iordănescu poate „jongla” în atac pentru a-l convoca pe mijlocaşul Universităţii Craiova, dat fiind faptul că acesta nu evoluează pe acelaşi post cu Olimpiu Moruţan.

„Îmi pare rău pentru Moruțan, sper să se facă bine și să treacă peste acest moment. La ultima acțiune a naționalei, Moruțan a arătat foarte bine. Apoi, în Turcia, a oferit assist-uri, pase foarte bune și era apreciat acolo. Îmi pare foarte rău pentru el, sper să treacă cât mai repede peste această accidentare.

Reclamă

A fost o fază banală. A vrut să lovească mingea din săritură, probabil atunci a simțit ceva… Se poate întâmpla, nu ai ce să faci. Era un jucător în formă, bun, era sigur la Euro.

Evident că Edward Iordănescu este foarte supărat. Moruțan a fost un jucător pe care s-a bazat în preliminarii. Nu este ușor nici pentru selecționer, nici pentru jucător.

Cred că i se deschide ușa lui Alexandru Mitriță la națională. Nu este același post cu Moruțan, dar se poate jongla în atac. Nu știu dacă Edward Iordănescu se gândește la el acum, dar cred că este vederile staff-ului. Are șanse foarte mari să fie selecționat în aceste condiții”, a declarat Raul Rusescu, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Mitriţă traversează un sezon de vis la Universitatea Craiova, reuşind să marcheze 13 goluri şi să ofere 11 pase decisive, în cele 35 de meciuri bifate. Mijlocaşul de 29 de ani a fost ultima dată convocat la echipa naţională în iunie 2022, pentru duelurile cu Muntenegru, Bosnia şi Finlanda, din Liga Naţiunilor.

Olimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu

Olimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial a fost făcut de clubul internaţionalului român, Ankaragucu, care susţine că mijlocaşul se va opera curând după ruptura la tendonul lui Ahile suferită în meciul cu Beşiktaş.

Jucătorul de 24 de ani cotat la 4 milioane de euro a fost scos cu targa de pe teren pe finalul meciului cu Beşiktaş. Românul s-a accidentat fără să fie atins de niciun adversar.

În minutul 82, într-o fază banală de joc, Moruţan a vrut să respingă cu capul o minge, dar când a încercat să sară, a căzut subit, fiind rapid înconjurat de colegi, înainte să fie scos cu targa de pe teren. Moruţan a fost dus de urgenţă la spital, fiind preluat de o ambulanţă după ieşirea de pe teren.

„După primele examinări, Olimpiu Moruţan, care a fost accidentat în timpul meciului cu Beşiktaş, a suferit o ruptură tendonului lui Ahile. Jucătorul nostru va suferi o operaţie cât de curând”, se arată în comunicatul oficial al clubului Ankaragucu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și