Închide meniul

Cum l-au numit ucrainenii pe Nicolae Stanciu, după 0-3 cu România! Reacție dură după prestația excelentă a tricolorilor

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2024, 18:34

Reclamă
Cum l-au numit ucrainenii pe Nicolae Stanciu, după 0-3 cu România! Reacție dură după prestația excelentă a tricolorilor

Cum l-au numit ucrainenii pe Nicolae Stanciu, după 0-3 cu România!

Profimedia

Iată cum l-au numit ucrainenii pe Nicolae Stanciu, după 0-3 cu România! Jurnaliștii din țara vecină au răbufnit, după ce naționala lor a suferit o umilință la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos în primul meci de la EURO 2024. De asemenea, acesta a avut și o prestație de senzație și a primit trofeul de „omul meciului”, la finalul partidei.

Cum l-au numit ucrainenii pe Nicolae Stanciu, după 0-3 cu România!

Comentatorul sportiv Viktor Vatsko a răbufnit după România – Ucraina 3-0! Acesta a spus că elevii lui Serghei Rebrov au avut o prestație rușionasă și că au fost învinși de „bunicul din Arabia Saudită”, Nicolae Stanciu.

De asemenea, acesta a avut cuvinte dure și la adresa altor tricolori, pe care i-au numit: „un băiat din Serie B”  și „o rezervă a unui outsider din LaLiga”.

„A fost o rușine. Se vorbește mult despre tactică, despre posesie, despre scheme sau alte tâmpenii științifice la modă în fotbalul modern, însă realitatea este alta. Cea mai puternică generație din istoria fotbalului ucrainean este gata!

Reclamă
Reclamă

300 de milioane, 150 de milioane, 100 de milioane, 70 de milioane, 50 de milioane. Președinții, impresarii, managerii visează la sume uriașe pentru jucătorii lor, însă ei au fost bătuți de bunicul din Arabia Saudită, de un băiat din Serie B și de o rezervă a unui outsider din LaLiga”, a spus Viktor Vatsko, citat de tribuna.com.

Mihai Stoichiţă pune presiune pe Edi Iordănescu

Mihai Stoichiţă pune presiune pe Edi Iordănescu pentru a semna prelungirea contractului cu Federaţia. Edi Iordănescu a spus că speră ca Edi Iordănescu să semneze prelungirea contractului cu FRF.

Mihai Stoichiţă mizează şi pe presiunea familiei pentru a continua pe banca naţionalei României, mai ales după victoria uriaşă cu Ucraina.

Reclamă

„Eu cred că ar face o mare greşeală dacă nu ar continua. Valul de simpatie și de respect, iubire, l-ar cam obliga să facă treaba asta (n.r. – să semneze prelungirea). Bine, nu sunt vremuri în care să ținem cont numai de emoții. Ținem cont și de modul în care vrem să ne clădim viitorul, dar eu cred că… și presiunea familiei poate-l va determina să continue.

Oricum, nu e cel mai important element acum, în economia acestui turneu. Se poate discuta și după acest turneu o eventuală continuare.

Părerea mea? S-ar grăbi dacă ar pleca în altă parte! Eu sper să continue”, a spus Mihai Stoichiţă într-o coneferinţă de presă.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:22

„Au şi mai mare presiune!” „Tricolorii”, apăsaţi de revenirea lui Mircea Lucescu la echipa naţională: „Se observă!”

23:19

Dennis Politic, dorinţă uriaşă: „Mi-aş dori să joc la Manchester United!” Despre întâlnirea cu Ferguson: „Cum să uit aşa ceva?!”

22:56

Lamine Yamal a marcat primul gol în Champions League, în Monaco – Barcelona! A intrat direct într-un top fabulos

22:45

Prima reacţie a lui Răzvan Sava, după ce a semnat cu Udinese, liderul surprinzător din Serie A

22:24

Eric Garcia a fost eliminat după o gafă uriaşă a lui Ter Stegen. Barcelona joacă în 10 oameni la Monaco

22:17

Ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă, după ce s-a accidentat în ultimul meci la Parma! Anunţul făcut de italieni

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 3 FotoLovitură pentru Ilie Năstase după recalcularea pensiilor! Ce s-a întâmplat cu pensia fostului lider mondial: „Atât merit” 4 Programul complet al Marelui Premiu din Singapore! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY (14:45) 5 FotoSezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată 6 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat
Citește și