Închide meniul

Mihai Stoichiţă pune presiune pe Edi Iordănescu: „Ar face o mare greşeală dacă nu ar continua la naţională”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iunie 2024, 17:45

Reclamă
Mihai Stoichiţă pune presiune pe Edi Iordănescu: „Ar face o mare greşeală dacă nu ar continua la naţională

Mihai Stoichiţă pune presiune pe Edi Iordănescu

Captură AntenaSport

Mihai Stoichiţă pune presiune pe Edi Iordănescu pentru a semna prelungirea contractului cu Federaţia. Edi Iordănescu a spus că speră ca Edi Iordănescu să semneze prelungirea contractului cu FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă mizează şi pe presiunea familiei pentru a continua pe banca naţionalei României, mai ales după victoria uriaşă cu Ucraina.

Mihai Stoichiţă pune presiune pe Edi Iordănescu

„Eu cred că ar face o mare greşeală dacă nu ar continua. Valul de simpatie și de respect, iubire, l-ar cam obliga să facă treaba asta (n.r. – să semneze prelungirea). Bine, nu sunt vremuri în care să ținem cont numai de emoții. Ținem cont și de modul în care vrem să ne clădim viitorul, dar eu cred că… și presiunea familiei poate-l va determina să continue.

Oricum, nu e cel mai important element acum, în economia acestui turneu. Se poate discuta și după acest turneu o eventuală continuare.

Părerea mea? S-ar grăbi dacă ar pleca în altă parte! Eu sper să continue”, a spus Mihai Stoichiţă într-o coneferinţă de presă.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Marin, val de laude pentru Edi Iordănescu!

Marius Marin a avut un val de laude pentru Edi Iordănescu! Jucătorul echipei naționale a dezvăluit că selecționerul este cel mai bine pregătit antrenor cu care a lucrat până acum şi a subliniat că acesta are un mare merit în calificarea la EURO 2024.

„Selecţionerul este cel mai bine pregătit antrenor pe care l-am avut până acum. Pentru că este obsedat de tot ce se întâmplă în fotbal, de antrenamente, de analiză, de adversari şi am văzut toţi că nu a greşit niciodată. Cel puţin în calificări am văzut că tot ceea ce ne-a spus a avut dreptate. Şi cred că are un foarte mare merit în calificarea echipei naţionale. A avut încredere în noi din prima zi”, a spus Marin, citat de agerpres.ro.

„Drumul până la turneul final a fost unul lung, am muncit zi de zi pentru a ajunge aici cu naţionala. Şi pot să spun că este cea mai mare mândrie pentru mine, cea mai mare experienţă, pentru că la un astfel de turneu final te întâlneşti cu cele mai bune echipe din Europa şi, bineînţeles, cu cei mai buni jucători. Acum trebuie să confirmăm ca echipă, pentru că individual nu putem face nimic. Pentru că degeaba eşti tu bine la nivel individual dacă echipa nu iese din grupă”, a precizat mijlocaşul.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:52

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și