Închide meniul

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2024, 13:16

Reclamă
Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România - Ucraina

Jucătorii Ucrainei, la începutul unui meci/ Profimedia

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina. Forul european a interzis steagurile Rusiei în tribune, la duelul din Grupa E de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Ucraina și România se va juca astăzi, de la ora 16:00, pe stadionul din Munchen. Duelul va fi în format live text, pe AS.ro.

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina

UEFA a luat această decizie de teama unor posibile incidente și după cererea oficială a Federației Ucrainene de Fotbal.

Steagurile Rusiei au fost prezente în tribune la meciul de deschidere, dintre Germania și Scoția. Totodată, și la duelul dintre Serbia și Anglia a fost afișat drapelul rus în tribune, dată fiind relația dintre sârbi și ruși.

S-ar putea ca decizia luată de UEFA, înaintea meciului Ucrainei cu România, să fie păstrată și după această partidă. Asta deoarece la unele meciuri au fost surprinse în tribune și materiale care aveau inscripționate numele unor orașe importante din Ucraina, în care soldații ruși au făcut mai multe victime în timpul războiului.

Reclamă
Reclamă 4

Înainte de startul EURO 2024, autoritățile germane au anunțat că doar steagurile naționalelor care participă la EURO 2024 pot fi afișate în tribune, în timpul meciurilor.

Gestul uriaș făcut de soldații Ucrainei, înaintea meciului cu România de la EURO 2024

Gestul uriaș făcut de soldații Ucrainei, înaintea meciului cu România de la EURO 2024, a fost dezvăluit chiar de jucătorii și selecționerul naționalei cu care „tricolorii” se vor duela. Aceștia au transmis că sunt mândri de cei care luptă pentru a le apăra țara.

La conferința de presă premergătoare partidei cu România, selecționerul Ucrainei a dezvăluit că soldații le-au dat mesaje jucătorilor, pentru a-i încuraja înainte de debutul naționalei lor la EURO 2024.

Reclamă

Jucătorii şi cu mine am primit o mulţime de mesaje de la soldaţi, de la prieteni care luptă acum în Ucraina. Sunt sigur că ştiu că suntem foarte mândri de ei. Ei spun să arătăm ‘spiritul Ucrainei’. Acest turneu este de fapte despre spiritul ţării noastre.

Fotbalul nu este o prioritate într-o ţară în care mulţi oameni şi copii mor. E important să jucăm pentru soldaţi, pentru oameni, pentru suporteri. Însă, războiul continuă şi avem nevoie de susţinere pentru a ne bate pentru libertatea Europei”, a declarat Serghei Rebrov.

Ne e greu să fim aici când auzim veşti de acasă. În ţara noastră e război! Când ne trezim dimineaţa ne întrebăm ce se petrece cu familiile noastre, cu prieteni noştri. Soldaţii care apără ţara noastră sunt incredibili. Sunt alarme zi de zi, iar oamenii mor tot timpul”, a spus și Zabarnyi.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:10

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și