Închide meniul

Gestul uriaș făcut de soldații Ucrainei, înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „Suntem mândri de ei!”

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2024, 12:51

Reclamă
Gestul uriaș făcut de soldații Ucrainei, înaintea meciului cu România de la EURO 2024: Suntem mândri de ei!”

Gestul uriaș făcut de soldații Ucrainei, înainte de meciul cu România de la EURO 2024

Jucătorii și soldații Ucrainei/ Colaj Profimedia

Gestul uriaș făcut de soldații Ucrainei, înaintea meciului cu România de la EURO 2024, a fost dezvăluit chiar de jucătorii și selecționerul naționalei cu care „tricolorii” se vor duela. Aceștia au transmis că sunt mândri de cei care luptă pentru a le apăra țara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România și Ucraina se vor duela în primul meci al Grupei E, de la EURO 2024. Partida de la Munchen se va disputa de la ora 16:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Gestul uriaș făcut de soldații Ucrainei, înaintea meciului cu România de la EURO 2024

La conferința de presă premergătoare partidei cu România, selecționerul Ucrainei a dezvăluit că soldații le-au dat mesaje jucătorilor, pentru a-i încuraja înainte de debutul naționalei lor la EURO 2024.

Jucătorii şi cu mine am primit o mulţime de mesaje de la soldaţi, de la prieteni care luptă acum în Ucraina. Sunt sigur că ştiu că suntem foarte mândri de ei. Ei spun să arătăm ‘spiritul Ucrainei’. Acest turneu este de fapte despre spiritul ţării noastre.

Fotbalul nu este o prioritate într-o ţară în care mulţi oameni şi copii mor. E important să jucăm pentru soldaţi, pentru oameni, pentru suporteri. Însă, războiul continuă şi avem nevoie de susţinere pentru a ne bate pentru libertatea Europei”, a declarat Serghei Rebrov.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, și unul dintre jucătorii ucraineni, Illia Zabarnyi, a amintit de probleme uriașe cu care se confruntă țara lui, înainte de meciul cu România. Fundașul a precizat că jucătorilor le este greu să se concentreze pe deplin la meci, dat fiind faptul că războiul continuă în Ucraina.

Ne e greu să fim aici când auzim veşti de acasă. În ţara noastră e război! Când ne trezim dimineaţa ne întrebăm ce se petrece cu familiile noastre, cu prieteni noştri. Soldaţii care apără ţara noastră sunt incredibili. Sunt alarme zi de zi, iar oamenii mor tot timpul”, a spus și Zabarnyi.

Jucătorii Ucrainei nu l-au uitat pe Mircea Lucescu! Mesaj superb pentru „Il Luce”

Jucătorii Ucrainei nu l-au uitat pe Mircea Lucescu, înaintea partidei cu România, de la EURO 2024. Ilya Zabarnyi i-a transmis un mesaj superb lui „Il Luce”, înaintea duelului cu „tricolorii” de la turneul final din Germania.

Reclamă

Ilya Zabarnyi a transmis că Mircea Lucescu a fost primul antrenor pe care l-a avut în carieră, antrenor care l-a ajutat enorm de-a lungul timpului. Fundaşul ucrainean i-a mulţumit public lui „Il Luce”, pentru perioada în care l-a antrenat la Dinamo Kiev.

„El a fost primul meu antrenor și aș vrea să îi mulțumesc. M-a ajutat mult în cariera mea.

Apreciez ce a făcut el, pentru lucrurile pe care mi le-a dat el”, a declarat Ilya Zabarnyi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu România de la EURO 2024.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și