Închide meniul
EXCLUSIV

Denis Alibec anunţă că România va trece de grupe la EURO 2024! „Să ne batem cu toată lumea de la egal la egal”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2023, 20:57 / Actualizat: 5 decembrie 2023, 16:45

Denis Alibec anunţă că România va trece de grupe la EURO 2024! „Să ne batem cu toată lumea de la egal la egal

Denis Alibec anunţă că România va trece de grupe la EURO 2024

Denis Alibec sărbătoreşte marcarea unui gol - Profimedia Images

Denis Alibec anunţă că România va trece de grupe la EURO 2024. Tricolorii şi-au aflat adversarii din Grupa E, Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a ajuns la EURO 2024 neînvinsă după o companie excelentă în preliminarii. Alibec crede că forma tricolorilor va continua şi la competiţia de la anul, din Germania.

Denis Alibec anunţă că România va trece de grupe la EURO 2024

„E o grupă accesibilă, se putea mult mai rău. Important e să arătăm ce am arătat în grupe. Să mergem acolo şi să dăm totul pe teren şi să ne batem de la egal la egal cu toată lumea. Eu zic că putem face o figură frumoasă şi părerea mea e că vom trece de grupe”, a spus Alibec, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Denis Alibec şi Nicolae Stanciu sunt singurii jucători din lotul lui Edi Iordănescu care au mai fost prezenţi la un turneu final. Cei doi au participat şi la EURO 2016, atunci când selecţioner a fost Anghel Iordănescu. Tricolorii au fost ultimii într-o grupă cu Franţa, Elveţia şi Albania.

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024

Edi Iordănescu a oferit prima reacţie, după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024. Selecţionerul s-a declarat convins de faptul că echipa naţională poate ieşi din grupă, mărturisind că jucătorii trebuie să aibă cât mai multe meciuri jucate până la turneul final.

Reclamă

Iordănescu Jr a oferit detalii şi despre contractul pe care îl are cu FRF, mărturisind că acesta s-a prelungit automat după calificarea României la EURO 2024. Selecţionerul a dezvăluit că se va trage linie după ce parcursul României în Germania se va încheia, şi atunci va decide dacă va continua sau nu pe banca echipei naţionale.

„Sunt sigur că acest grup minunat poate produce performanţă. E prematur să mă pronunţ despre fiecare adversar în parte, aşteptăm să vedem cine va fi şi al treilea adversar. De mâine începe o perioadă de studiu, monitorizare, şi vom fi atenţi la strategia pe care o vom folosi. E important ca băieţii mei să joace bine la cluburi. Au fost în multe momente mai bine la echipa naţională decât la cluburi, dar acum trebuie să se schimbe asta. Trebuie să vină pregătiţi. Cum am spus când am venit, vom fi la EURO, suntem acolo. Acum spun că avem şanse să ieşim din grupe, deşi nu va fi uşor.

Am fost fericit pentru că ne-am îndeplinit obiectivul. Am făcut un pas în faţă, comparativ cu Liga Naţiunilor. Timpul va fi principalul inamic, dar deja am contruit o bază, o fundaţie, pentru a ieşi din grupe. Sunt lucruri pe care trebuie să le corectăm, să le îmbunătăţim.

Reclamă 4 / 0/3

Contractul s-a auto-prelungit după calificarea la EURO. Gândurile mele merg către procesul de pregătire, să venim cât mai bine şi competitivi la turneu, trebuie să avem băieţi cu jocuri în picioare. Am încredere că putem ieşi din grupe, alături de românii noştri în tribune. Ce va fi după EURO, vom trage linie, vom analiza, şi vom lua decizia în privinţa contractului. Să ieşim din grupă este un prim pas. Luăm pas cu pas, paşi siguri, corecţi, şi vom vedea”, a declarat Edi Iordănescu, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și