Închide meniul

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 18 iunie 2024, 13:28

Reclamă
Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

Parma i-a stabilit preţul lui Dennis Man

Dennis Man, în timpul partidei România - Ucraina 3-0/ Profimedia

Dennis Man e aproape de transferul carierei. Două cluburi uriaşe şi-au trimis scouterii pentru a-l urmări pe internaţionalul român, în partidele naţionalei de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a avut o evoluţie stelară în meciul de debut al naţionalei, de la EURO 2024. Mijlocaşul de la Parma a oferit două pase decisive, în victoria cu 3-0 a „tricolorilor”.

Dennis Man, aproape de transferul carierei

Evoluţia lui Dennis Man din meciul cu Ucraina, cât şi cifrele impresionante avute la Parma, în sezonul în care „cruciaţii” au promovat, au atras atenţia a doua cluburi uriaşe.

Concret, Lyon şi Borussia Dortmund sunt cu ochii pe Dennis Man la EURO 2024, conform gsp.ro. Interesul germanilor nu este unul nou, aceştia fiind gata să facă prima ofertă oficială pentru internaţionalul român.

De cealaltă parte, şi oficialii de la Lyon îl urmăresc cu atenţie pe Dennis Man. Internaţionalul român solicită un salariu de nu mai puţin de două milioane de euro, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care încă nu şi-a pus semnătura pe un nou contract cu Parma.

Reclamă
Reclamă 4

Contractul lui Dennis Man cu Parma va expira în vara lui 2025, iar oficialii „cruciaţilor” insistă ca acesta să-şi prelungească înţelegerea, pentru a nu-l pierde gratis. Recent, presa din Italia a anunţat că Giovanni Becali, impresarul lui Man, aşteaptă ca parcursul României de la EURO să se încheie, pentru a obţine o ofertă mai bună pentru Man, fapt valabil şi în cazul lui Valentin Mihăilă.

„Parma ar fi vrut să rezolve situația lui Man și Mihăilă înainte de startul EURO 2024, însă există riscul ca amânarea să fi fost provocată tocmai pentru ca eventualele prestații bune ale jucătorilor să justifice cerințele lui Becali pentru clienții săi”, au anunţat recent italienii de la Parma Today.

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina! Primul român care reuşeşte asta, după Gică Hagi

Dennis Man a atins o bornă uriaşă, după victoria României cu Ucraina de la EURO 2024. Internaţionalul român este primul care reuşeşte asta, după Gică Hagi, la Campionatul Mondial din 1994.

Reclamă

Dennis Man a oferit două pase de gol în duelul cu Ucraina. Internaţionalul român de la Parma a devenit astfel primul jucător român care reuşeşte să paseze decisiv la două reuşite într-un singur meci de la un turneu final major, după Gică Hagi.

„Regele” a oferit două asisst-uri în victoria României cu Columbia, de la Campionatul Mondial din 1994. Hagi îi pasa decisiv lui Florin Răducioiu, în victoria istorică obţinută de „tricolori”, în grupe.

De data aceasta, Dennis Man a pasat la reuşita superbă a lui Nicolae Stanciu, din minutul 29 al partidei. Totodată, mijlocaşul român de la Parma i-a pasat decisiv şi lui Denis Drăguş, la golul de 3-0 al naţionalei.

Dennis Man a fost titular contra Ucrainei, fiind înlocuit în minutul 62 de Ianis Hagi. Man a avut o evoluţie solidă la debutul României la EURO 2024, reuşind 13 pase corecte, din cele 17 încercate, şi alte trei driblinguri.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:36

Ondrej Duda a deschis scorul în Slovacia – România! Greșeală uriașă în defensiva lui Edi Iordănescu

19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-1. Răzvan Marin a egalat din penalty. Ianis Hagi a obţinut lovitura de pedeapsă. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și