Închide meniul

„E copilul meu!” Nicolae Stanciu, lăudat la scenă deschisă de Laurenţiu Reghecampf! Asemănarea dintre România şi FCSB

Viviana Moraru Publicat: 20 iunie 2024, 8:22

Reclamă
„E copilul meu! Nicolae Stanciu, lăudat la scenă deschisă de Laurenţiu Reghecampf! Asemănarea dintre România şi FCSB

Nicolae Stanciu, lăudat la scenă deschisă de Laurenţiu Reghecampf

Nicolae Stanciu, în timpul meciului România - Ucraina/ Profimedia

Nicolae Stanciu a fost lăudat la scenă deschisă de către Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul a transmis că mijlocaşul echipei naţionale l-a ajutat enorm, pe vremea când lucrau împreună la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a avut o evoluţie de vis contra Ucrainei, marcând un gol superb. România se pregăteşte acum de duelul „de foc” cu Belgia, care va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Nicolae Stanciu, lăudat la scenă deschisă de Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf l-a antrenat pe Nicolae Stanciu la FCSB şi a transmis că şi în prezent îl consideră unul dintre copiii săi.

„Nicu este copilul meu. Îl știu de când am lucrat cu el la Steaua (n.r. – FCSB). Cel mai cuminte copil. Nu ai cum să nu te înțelegi cu Nicu. M-a ajutat foarte mult”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, conform sport.ro.

Totodată, Laurenţiu Reghecampf a comparat jocul prestat de România, din partida cu Ucraina, cu cel prestat de FCSB, pe vremea când el îi antrena pe roş-albaştrii. „Reghe” a declarat că echipa naţională are numeroşi jucători care pot face diferenţa pe teren.

Reclamă
Reclamă 4

„În partida cu Ucraina au fost momente în care România a dictat ritmul, dar pot să fac o paralelă cu Steaua (n.r. – FCSB) la nivelul atmosferei de la nivelul lotului, de la nivelul vestiarului. Toți jucătorii erau motivați, nu era nimeni supărat pe bancă pentru faptul că a fost rezervă, că nu a jucat sau a intrat pe parcurs.

Ceea ce este foarte bine, pentru că este nevoie de atmosferă ca să ai rezultate. Avem jucători care pot face diferența, Man, Stanciu, dar atmosfera e foarte importantă.

Aici, în ceea ce înseamnă atmosfera, pot să fac o paralelă cu Steaua (n.r. – FCSB)”, a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Cum l-au numit ucrainenii pe Nicolae Stanciu, după 0-3 cu România

Comentatorul sportiv Viktor Vatsko a răbufnit după România – Ucraina 3-0! Acesta a spus că elevii lui Serghei Rebrov au avut o prestație rușionasă și că au fost învinși de „bunicul din Arabia Saudită”, Nicolae Stanciu.

De asemenea, acesta a avut cuvinte dure și la adresa altor tricolori, pe care i-au numit: „un băiat din Serie B” și „o rezervă a unui outsider din LaLiga”.

„A fost o rușine. Se vorbește mult despre tactică, despre posesie, despre scheme sau alte tâmpenii științifice la modă în fotbalul modern, însă realitatea este alta. Cea mai puternică generație din istoria fotbalului ucrainean este gata!

300 de milioane, 150 de milioane, 100 de milioane, 70 de milioane, 50 de milioane. Președinții, impresarii, managerii visează la sume uriașe pentru jucătorii lor, însă ei au fost bătuți de bunicul din Arabia Saudită, de un băiat din Serie B și de o rezervă a unui outsider din LaLiga”, a spus Viktor Vatsko, citat de tribuna.com.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:02

Edi Iordănescu, mesaj de şapte cuvinte în miez de noapte! Reacţia selecţionerului după succesul istoric obţinut la EURO 2024

9:56

Coincidență incredibilă, după 30 de ani! Edi Iordănescu și Ianis Hagi pot scrie istorie, ca tații lor și Generația de Aur

9:43

„Prinţul român!” Ianis Hagi, cerut de urgenţă înapoi la Rangers, după calificarea istorică a României în optimi la EURO 2024

9:01

Căpitanul Cehiei s-a năpustit asupra lui Istvan Kovacs: „Un îngâmfat! A vrut să fie omul meciului!”. Tomas Soucek a izbucnit

8:55

FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă

8:30

„Nu ne putem plânge!” Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și