Închide meniul

„E frustrat!” Dumitru Dragomir a auzit că Ladislau Boloni nu a fost impresionat de calificarea României și a răbufnit

Alex Ioniță Publicat: 28 iunie 2024, 17:01

Reclamă
„E frustrat! Dumitru Dragomir a auzit că Ladislau Boloni nu a fost impresionat de calificarea României și a răbufnit

Dumitru Dragomir a auzit că Ladislau Boloni nu a fost impresionat de calificarea României și a răbufnit

Colaj cu Dumitru Dragomir și Ladislau Boloni / Hepta și Profimedia

Dumitru Dragomir a auzit că Ladislau Boloni nu a fost impresionat de calificarea României și a răbufnit. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit în termeni duri despre tehnicianul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat în „optimile” EURO 2024 după a câștigat Grupa E a Campionatului European, din care au mai făcut parte Ucraina, Slovacia și Belgia.

Dumitru Dragomir a auzit că Ladislau Boloni nu a fost impresionat de calificarea României și a răbufnit

După 1-1 cu Slovacia, meci care a adus calificarea în „optimi”, Ladislau Boloni a declarat că nu este impresionat de performanța echipei naționale: „Care victorie? / Mie nunțile nu îmi plac!”, a spus atunci Ladislau Boloni.

Acum, Dumitru Dragomir a auzit declarațiile antrenorului și a transmis faptul că acesta este „frustrat”.

Totodată, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că atât echipa națională, cât și staff-ul acesteia, trebuie să primească laude, nu critici.

Reclamă
Reclamă 4

„E puțin frustrat săracul Loți. Și nu înțeleg. Chiar dacă plecăm acasă după următorul meci. Mă, oameni buni, s-au bucurat românii noștri. De ce să nu îl lăudăm noi pe Edi Iordănescu, de ce să nu îl lăudăm pe Stoichiță, chiar și pe Burleanu.

Mă, când n-au rezultate, îi critici. Când fac lucruri bune, hai să îi și lăudăm. Ce e asta să ții dușmănie sau ranchiună pe cineva? Eu nu înțeleg. M-am înjurat cu toți, sunt prieten cu toți. (n.r. – De ce a avut reacția asta Boloni?) Poate că a ieșit Ungaria. El ca profesionist poate are dreptate. Dar nu era cazul acum”, a spus Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Ce a spus Ladislau Boloni, despre calificarea României

„Până la urmă cine a câştigat? Care victorie?! Eu am văzut 1-1 şi 0-0, de asta întreb. Dacă vorbim de calificare, mă gândesc în primul rând la calificarea la EURO, care a fost foarte importantă. Fotbalul nostru a avut nevoie de o calificare, indiferent cum.

Reclamă

Aşa trebuie să fie, atmosferă de entuziasm, de victorie. E foarte bine, să continuăm aşa. Dar după Ucraina trebuie să acceptăm şi anumite critici. Este adevărat că puteam să marcăm împotriva Belgiei, dar tot atât de adevărat este că echipa noastră a suferit foarte mult în acest meci.

Mie nunţile nu prea îmi plac să vă spun sincer. Ultima nuntă frumoasă la care am fost a fost nunta lui Mutu. De ce nu putem să tratăm treaba asta ca adulţii? Cu maturitate. Să nu exagerăm, pentru că în ambele sensuri este rău. Nu trebuie să facem nuntă şi nici înmormântare. Există viaţă între ele. Să fim serioşi, să stăm cu picioarele pe pământ, să jucăm cu entuziasm, cum a fost cu Ucraina.

Eu cred că este un câştig acest turneu la echipa naţională. Abia acum începe Campionatul European adevărat”, a declarat Ladislau Boloni pentru sursa citată anterior.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:55

LIVE TEXTSpania – Georgia 0-0. Ibericii, mari favoriţi în faţa naţionalei surpriză de la EURO 2024. Germania îi aşteaptă în sferturi

21:20

Anglia – Slovacia 2-1. Bellingham şi-a salvat echipa cu un gol marcat în prelungirile meciului, din foarfecă. Kane a marcat şi el

21:13

Jude Bellingham, gol „extraterestru” în minutul 90+5 din Anglia – Slovacia! Gest făcut spre fani, după ce a marcat din „foarfecă”

21:09

Rareş Toader şi Florentina Iuşco s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team România a ajuns la 101 sportivi calificaţi

20:33

Prima reacţie a lui Max Verstappen, după accidentul cu Lando Norris din Marele Premiu al Austriei: „Am făcut greşeli!”

20:27

FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și