Închide meniul

„Mie nunțile nu îmi plac. Care victorie?” Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iunie 2024, 14:27

Reclamă
„Mie nunțile nu îmi plac. Care victorie? Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

Ladislau Boloni, în timpul unui meci / Profimedia

Ladislau Boloni a declarat că nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024, chiar dacă fanii așteaptau de 24 de ani o astfel de performanță. Antrenorul care a fost în negocieri cu FRF să devină selecționerul României, înaintea lui Edi Iordănescu, a tras un semnal de alarmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abia acum începe Campionatul European cu adevărat„, a fost avertismentul lui Boloni pentru jucătorii reprezentativei tricolore. România a câștigat Grupa E și este în fața meciului cu Olanda, care va fi marți de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

Până la urmă cine a câştigat? Care victorie?! Eu am văzut 1-1 şi 0-0, de asta întreb. Dacă vorbim de calificare, mă gândesc în primul rând la calificarea la EURO, care a fost foarte importantă. Fotbalul nostru a avut nevoie de o calificare, indiferent cum.

Aşa trebuie să fie, atmosferă de entuziasm, de victorie. E foarte bine, să continuăm aşa. Dar după Ucraina trebuie să acceptăm şi anumite critici. Este adevărat că puteam să marcăm împotriva Belgiei, dar tot atât de adevărat este că echipa noastră a suferit foarte mult în acest meci.

Mie nunţile nu prea îmi plac să vă spun sincer. Ultima nuntă frumoasă la care am fost a fost nunta lui Mutu. De ce nu putem să tratăm treaba asta ca adulţii? Cu maturitate. Să nu exagerăm, pentru că în ambele sensuri este rău. Nu trebuie să facem nuntă şi nici înmormântare. Există viaţă între ele. Să fim serioşi, să stăm cu picioarele pe pământ, să jucăm cu entuziasm, cum a fost cu Ucraina.

Reclamă
Reclamă 4

Eu cred că este un câştig acest turneu la echipa naţională. Abia acum începe Campionatul European adevărat„, a declarat Ladislau Boloni pentru fanatik.ro.

Fost selecționer al României, Boloni se aștepta ca tricolorii să obțină calificarea. Rivalele din grupă nu l-au convins.

Eşti bucuros că te-ai calificat şi din această calificare să câştigi. Deocamdată nu am câştigat ceva extraordinar. Nu am fost într-o grupă atât de dificilă. O grupă serioasă, dar până la urmă dacă ne uităm la celelalte echipe: Ucraina, Slovacia şi Belgia.

Reclamă

Nicio echipă din acestea nu este de top european. Nici Belgia. După părerea mea. Are potenţialul, dar ce a dovedit în această grupă este că îi opreşte ceva. De Bruyne sau Lukaku au jucat la 60-70% din ce ştim.

Belgia să rateze atât de mult… Nu e aceeaşi echipă pe care o ştim de 2-3 ani de zile. Ştiu că sunt locul 3 în lume, dar nu m-au uluit. Italia poate fi eliminată, dar simţi o forţă acolo, mai mare ca la belgieni„, a mai spus Boloni.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024

Duelul România – Olanda este programat marţi, 2 iulie, de la ora 19:00, şi va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. Se va disputa pe Allianz Arena din Munchen, acolo unde tricolorii au obţinut victoria fabuloasă cu Ucraina, scor 3-0.

Derby-ul pentru un loc în sferturile de finală le aduce faţă în faţă pe Franţa lui Kylian Mbappe şi Belgia.

Meciurile din optimile de finală de la EURO 2024:

Spania – Georgia
Germania – Danemarca
Portugalia – Slovenia
Franţa – Belgia
România – Olanda
Austria – Turcia
Anglia – Slovacia
Elveţia – Italia

Primele meciuri din „optimi” sunt Elveţia – Italia şi Germania – Danemarca. Acestea sunt programate pe 29 iunie.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și