Închide meniul

„E steaua României!” Radu Drăguşin, lăudat la scenă deschisă înainte de debutul naţionalei la EURO 2024! Ce au scris spaniolii

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2024, 16:36

Reclamă
„E steaua României! Radu Drăguşin, lăudat la scenă deschisă înainte de debutul naţionalei la EURO 2024! Ce au scris spaniolii

Radu Drăguşin, lăudat la scenă deschisă înainte de debutul naţionalei la EURO 2024

Radu Drăguşin, la finalul unui meci al naţionalei/ Profimedia

Radu Drăguşin a fost lăudat la scenă deschisă, înainte de debutul naţionalei la EURO 2024. Fundaşul naţionalei a fost analizat în detaliu de către spaniolii de la Marca, cei care îl numesc pe stopperul de la Tottenham ca fiind „liderul şi steaua” României la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se pregăteşte de debutul la EURO 2024. „Tricolorii” vor înfrunta Ucraina, luni, la Munchen, de la ora 16:00. Partida va fi în format live text, pe AS.ro.

Radu Drăguşin, lăudat la scenă deschisă înainte de debutul naţionalei la EURO 2024

Spaniolii de la Marca au dat verdictul despre Radu Drăguşin, într-un top al tinerilor de perspectivă de la EURO 2024. Ibericii au notat faptul că cel mai scump jucător român din istorie va fi cu siguranţă liderul naţionalei, la turneul final din Germania.

De asemenea, jurnaliştii cotidianului spaniol au mai amintit de parcursul lui Radu Drăguşin de la Genoa, cât şi de transferul record al acestuia pentru România, la Tottenham.

„Liderul și steaua României, la doar 22 de ani și mai puțin de 20 de meciuri internaționale. Fostul jucător de la tineretul lui Juventus a avut o perioadă strălucitoare la nou promovata Genoa, astfel că Tottenham nu a ezitat să pună 25 de milioane de euro pe masă în iarnă.

Reclamă
Reclamă 4

În Premier, concurează cu „Cuti” Romero și Van de Ven, iar potențialul său este incontestabil într-o apărare de 3 sau 4. În duelurile aeriene, la 1,91 metri, este un colos și stă bine în teren. «Este capabil să acopere mult spațiu în spatele lui», a avertizat fostul său antrenor, Alberto Gilardino”, au notat cei de la marca.com.

Radu Drăguşin, încrezător înainte de EURO 2024: „Suntem mai uniţi ca niciodată”

Radu Drăguşin, fundaşul naţionalei României şi al celor de la Tottenham, a fost impresionat de numărul foarte mare de fani prezenţi la Würzburg.

De asemenea, în ciuda celor două rezultate de egalitate din meciurile amicale cu Bulgaria şi Liechtenstein, ambele încheiate cu scorul de 0-0, Drăguşin a dezvăluit că „tricolorii” au găsit multe răspunsuri după aceste partide şi pregătesc deja planul de victorie pentru partida cu Ucraina.

Reclamă

„Este mult entuziam printre noi, am văzut cum ne-au primit oamenii, hotelul cum este decorat, oamenii care ne-au aşteptat. Este un sentiment de mândrie, ne-am dorit şi am muncit pentru acest lucru. Starea de spirit nu s-a schimbat, nici măcar după cele două amicale. Sper să-mi ajut echipa şi colegii. Cum ne apărăm la Tottenham este diferit faţă de felul în care ne apărăm la naţională. Dar când te mulezi pe cererile antrenorului, devii un jucător mai bun. Obiectivul nostru este să trecem de această grupă, cred că îl putem atinge.

Noi mereu am fost „underdog”, ca să zic aşa, majortatea nu a crezut că putem face ceva, dar trebuie să avem încredere că putem face un European bun. Pot spune că starea de spirit este excelentă, suntem mai uniţi ca niciodată. Aceste amicale ne-au dat multe răspunsuri. Vom studia foarte bine Ucraina şi vom face un plan de a câştiga meciul”, a spus Radu Drăguşin la conferinţa de presă.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:38

„E regele nostru, icoana noastră!” Bănel Nicoliţă a răbufnit când a auzit că Gică Hagi este criticat: „M-am săturat de cârcotaşi”

15:36

Anglia – Slovenia și Danemarca – Serbia LIVE TEXT (22:00)! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

15:28

Franţa – Polonia şi Olanda – Austria LIVE TEXT (19:00). Lupta pentru optimi se dă între Austria şi Polonia

15:15

VIDEODenis Drăguș a fost prezentat oficial de Trabzonspor! Turcii i-au pregătit un video de senzație românului!

14:50

Real Madrid a rămas fără căpitan! Nacho Fernandez s-a despărţit, după 23 de ani, de „galactici”. Mesaj de adio impresionant

14:20

Spaniolii trag un semnal de alarmă înainte de Slovacia – România: „Este o alertă serioasă de blat!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și